Bedrijfsevenementen Groningen

Bedrijfsevenementen Groningen

De mooiste locatie voor bedrijfsevenementen in Groningen. Daar ben je naar op zoek en die zoektocht kun je eindelijk staken. Centraal in Noord-Nederland biedt De Postwagen uitgebreide faciliteiten in schitterende zalen. Overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en andere organisaties en bedrijven maken graag gebruik van onze zalen.

Uitgebreide faciliteiten...

Een bedrijfsevenement organiseren vereist vaak meer dan een beamer en projectiescherm. Denk aan geluidsinstallaties, microfoontjes en flipovers. Wellicht is het prettig als er schrijfblokken met pennen aanwezig zijn. Wat die wensen ook zijn, vrijwel alles kan geregeld worden bij De Postwagen. Ons congrescentrum heeft uitgebreide faciliteiten voor bedrijfsevenementen. 

Geluidsinstallaties, microfoontjes en flipovers

Congres of cursus? Verschillende zalen!

De keuze voor een zaal hangt sterk af van het type evenement. Zo blijkt vaak dat de bedrijfsevenementen in Groningen sterk van elkaar verschillen. De één organiseert een groot congres, de ander viert juist een bedrijfsfeest met meerdere activiteiten. Weer een ander houdt het bij een cursus en training. We beschikken over passende zalen voor alle soorten bedrijfsevenementen. 

De ander viert juist een bedrijfsfeest met meerdere activiteiten

Modern en historisch 

Moderne faciliteiten en representatieve zalen in een prachtig pand: De Postwagen combineert luxe met landelijk, chique met het platteland. Alle zalen zijn uiterst stijlvol en sfeervol (fotogalerij). Vergeet die grijze en zielloze achterafzaaltjes, kies voor kwaliteit. Anderen gingen je voor en zijn lovend over de zalen van De Postwagen. Absoluut geschikt voor bedrijfsevenementen in Groningen.

Alle zalen zijn uiterst stijlvol en sfeervol 

Centraal in Noord-Nederland 

Je bent in no time bij ons. Vanuit Heerenveen. Vanuit Assen. Vanuit Surhuisterveen. Het maakt niet uit. De Postwagen ligt centraal in Noord-Nederland. In de buurt van de snelweg (op een paar minuten rijden). Met de A7 min of meer in de achtertuin, is het prettig rijden naar ons pand. Bovendien is er een grote (gratis) parkeergelegenheid, die ruimte biedt aan talloze auto's. 

De mooiste én beste locatie voor bedrijfsevenementen in Groningen is De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's