Bedrijfsevenement Groningen

Bedrijfsevenement Groningen

Midden in Noord-Nederland vind je het fraaie zalencentrum De Postwagen. Een schitterende locatie voor het organiseren van een bedrijfsevenement in Groningen. Met een ideale ligging (nabij de A7) is de infrastructuur prima op orde. Datzelfde valt te zeggen over de zalen en de faciliteiten. Niet voor niets komen bedrijven bijna altijd terug. Het bevalt!

Veel faciliteiten voor een bedrijfsevenement

Een enorme parkeerplaats. Een goede (wifi-)verbinding. Genoeg zalen (verschillende groottes). Bij aankomst valt al snel op dat het goed geregeld is. Bij nadere inspectie zie je dat echt alle gewenste faciliteiten aanwezig zijn. Beamers met projectieschermen en (optioneel) geluidsinstallaties met microfoontjes en headsets. Ook mogelijk: flipovers en schrijfblokken met pennen. 

Echt alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig

Voor elke gelegenheid

Het aanbod van zalen is divers. Zowel kleine als grote bedrijven kloppen bij ons aan voor een bedrijfsevenement in Groningen. Het gaat dan bijvoorbeeld om ruimtes voor cursussen en trainingen of congressen en seminars. Daarnaast doen bedrijven een beroep op onze zalen voor hun beurzen en exposities. Verder worden onze kleinere zalen gebruikt voor vergaderingen

Stijlvol

De zalen voor deze gelegenheden zijn allemaal stijlvol. Elke zaal heeft klasse en/of karakter, waarbij het sfeerbeeld wisselt tussen chique en landelijk. Bekijk de fotogalerij voor een eerste impressie. Liever de zalen in het echt bekijken? Kom gerust eens langs voor een kennismaking. Plan dan wel even van tevoren een afspraak in met onze medewerkers. We leiden je graag rond. 

Zowel kleine als grote bedrijven kloppen bij ons aan
  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Centraal in Noord-Nederland 

Wat zo prettig is aan De Postwagen? Natuurlijk willen we nu heel veel noemen, maar de strategische ligging springt er wel uit. Centraal in Noord-Nederland, op een paar minuten rijden van de snelweg (A7, afrit 33/34). Met als gevolg dat ons pand uitstekend bereikbaar is voor iedereen uit Drenthe, Friesland en Groningen. 

De mooiste en beste locatie voor een bedrijfsevenement in Groningen: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie