Bedrijfsevenement Friesland

Bedrijfsevenement Friesland

Wij staan dagelijks in de startblokken voor het organiseren van een bedrijfsevenement in Friesland. Kleine en grote bedrijven kloppen bij ons aan voor het huren van onze zalen. Met een goede reden. De Postwagen biedt de mooiste en beste ruimtes voor (onder andere): congressen, seminars, cursussen en trainingen. 

Verschillende zalen

De zalen van De Postwagen zijn geliefd bij bedrijven door de historische uitstraling. Het sfeerbeeld wisselt tussen chique en landelijk. Het zijn zalen met klasse en karakter. Daardoor lenen ze zich uitstekend voor een bedrijfsevenement in Friesland. Wat de gelegenheid ook is, er is altijd een zaal die past en inspireert. Bekijk de fotogalerij voor een impressie.  

Populaire invulling door bedrijven:

Het zijn zalen met klasse en karakter

Uitgebreide faciliteiten voor een bedrijfsevenement

Beamers en projectieschermen. Geluidsinstallaties en microfoontjes. Flipovers en schrijfblokken met pennen. Ons congrescentrum heeft alle faciliteiten in huis voor een bedrijfsevenement. We hebben net al wat voorbeelden genoemd. Mis je daarin toch nog iets? Geef het dan gerust aan en dan regelen we het. Ons team staat voor je klaar.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Lekkere hapjes?

Jouw bedrijfsevenement in Friesland is niet compleet zonder lekker eten en drinken in het dagprogramma. Hiervoor zijn er verschillende opties. Het meest voor de hand liggend: de buffetten. Een aanrader is bijvoorbeeld een hapjesbuffet in de vorm van bittergarnituur en salades. Andere ideeën: Indoor Barbecue, Bulgaarse Smulsteen. Bekijk alle opties bij 'Eten'. 

Een hapjesbuffet in de vorm van bittergarnituur en salades

Midden in Noord-Nederland

Vanuit Groningen, Drenthe en natuurlijk Friesland is De Postwagen uitstekend te bereiken. Dat komt door de centrale ligging bij de grenzen van de genoemde provincies. De A7 ligt om de hoek, op een paar minuten rijden. Daarnaast is ons pand prima te bereiken met het openbaar vervoer. Zo is er een bushalte op loopafstand. 

De beste locatie voor een bedrijfsevenement in Friesland: De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie