Bedrijfsevenement Drenthe

Bedrijfsevenement Drenthe

Wat is het hier mooi! Dat horen we vaker. Dat is bijna vaste prik. Bedrijven zijn enthousiast over de inrichting en de uitstraling van de zalen. Voor een bedrijfsevenement in Drenthe ga je naar De Postwagen. Niet alleen zijn de zalen mooi, er zijn ook nog eens prima faciliteiten. Alles wat je nodig hebt op één (ideale) locatie. 

Flink wat faciliteiten 

Bij het organiseren van een bedrijfsevenement komt vaak meer kijken dan je vooraf zou denken. De meeste mensen houden nog wel rekening met beamers en projectieschermen (uiteraard aanwezig), maar vergeten soms te denken aan geluidsinstallaties en microfoontjes. De Postwagen ontzorgt ondernemers en biedt alle faciliteiten. 

Voor elke gelegenheid

Er blijkt verder vaak behoefte aan flipovers en schrijfblokken. Voor cursussen en trainingen komen die faciliteiten zeker van pas. Bedrijfsevenement in Drenthe? Ook congressen en seminars behoren tot ons aanbod. Verder zijn er heel goed bedrijfsfeestjes met activiteiten mogelijk. Als restaurant en aanbieder van uitjes, verwelkomen we elke groep met evenveel aandacht. 

Bedrijfsevenement in Drenthe? Ook congressen en seminars behoren tot ons aanbod

Prachtige zalen

De zalen in ons congrescentrum ademen luxe en landelijkheid. Verschillende sferen en stijlen domineren elkaar in een architectonische ontmoeting tussen chicheid en het platteland. Moderne zalen met een historische uitstraling. De zalen zijn wel divers: qua grootte en qua (overheersend) sfeerbeeld. Zo kan je een zaal kiezen die bij jouw voorkeur past. 

Verschillende sferen en stijlen domineren elkaar in een architectonische ontmoeting tussen chicheid en het platteland

Rondleiding vooraf?

Bekijk de fotogalerij voor een eerste impressie van de zalen. Liever de zalen in het echt bekijken? Onze medewerkers geven je met plezier een rondleiding door het pand. Zo kun je alle zalen rustig vergelijken. Tip: regelmatig ontvangen we al zeer vroeg reserveringen voor bepaalde data. Het loont dus om op tijd contact op te nemen met ons team.

De beste locatie voor een bedrijfsevenement in Drenthe is ongetwijfeld De Postwagen.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie