Shows: artiesten, bands & duo's

In trek bij bedrijven: leukste en beste artiesten • bedrijfsfeest op maat • veel keus

Goed nieuws, want you’re in for a show tonight. En wat voor shows. Met een wereld aan artiesten, bands en duo’s en eventueel complete drive-in shows. Een megafeest met geluksmomentjes.

De diverse artiesten vrolijken je bedrijfsfeest op met prachtige muziek. Sommigen hebben al verschillende gouden platen in ontvangst mogen nemen. En vaak hebben ze al talloze feesttenten platgespeeld! Laat gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter op alle aanwezigen. 

Artiest bedrijfsfeest

Er zijn via boekingsbureaus artiesten te boeken voor zowel een jong als een oud publiek. Van koningen in Nederlandstalige pop tot de sterren in de rap en hiphop. Met goedlachse, rasechte entertainers of inspirerend serieuze boodschappers.  

...gouden platen, talloze feesttenten platgespeeld

Ga voor feestfuiven, gangmakers en lekkere hits, voor jong talent en oude rotten. Bekende artiesten zetten het bedrijfsfeest op de kop. Er kunnen onder andere award-winnende artiesten op het podium staan! Kies voor toppers, palingsound of wat je maar wenst. Het potentieel voor het bedrijfsfeest is onbegrensd. 

Bands en duo's voor het bedrijfsfeest

Tijd om te swingen in een topsfeer, de hele avond dansen met bands en duo's voor het bedrijfsfeest. Zij vormen zeker een meerwaarde voor dit groteske bedrijfsuitje op maat. Er is een supervette show in aantocht met spetterende bands en de beste duo's.

Accordeonisten, coverbands en huismuzikanten brengen aanstekelijke en aantrekkelijke hits. Hier zijn allerlei stijlen aanwezig, zoals feestmuziek en Franse chansons. Een bijzondere, muzikale omlijsting voor elk bedrijfsfeest: trefwoorden zijn 'medley', 'interactie' en 'attractie'. 

Beweeg tussen soul en rock, disco of funk; alle remmen los, elektrisch en akoestisch. Herkenbare stijlen en geluiden, de voetjes van de vloer, op naar een fantastische avond. 

Drive-in shows, bekende dj's 

Groepen genieten van spektakel met drive-in shows en bekende dj's. Zulke shows gaan gepaard met lichteffecten, uitstekend geluid en uiteraard de juiste dj. Over het algemeen zijn drive-in shows een daverend succes, daarom bevelen we die ook van harte bij je aan. 

De drive-in shows voor je bedrijfsfeest worden verzorgd door populaire radiostations en/of bekende dj's. Dit tilt het bedrijfsfeest absoluut naar een hoger niveau. Als bedrijf steel je de show door zulke gewaardeerde concepten tevoorschijn te toveren: next level!

Shows: artiesten, bands & duo's

We koppelen je aan de juiste boekingsbureaus


Artiesten

Bands

Duo's


Delen:
pieter van der zweep

Contact opnemen over Shows: artiesten, bands & duo's

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's