Artiesten

In trek bij bedrijven: leukste en beste artiesten • bedrijfsfeest op maat • veel keus

Wie mag de show stelen op uw bedrijfsfeest? De keuze is reuze! Wij kunnen de beste en leukste artiesten inhuren voor uw bedrijfsfeest op maat. Van bekende sterren tot lokaal talent; alles is mogelijk. Doe alvast wat ideeën op en boek de ster van de avond bij de Postwagen. Dat wordt een feest om nooit te vergeten!

3JS

Wie kent ze niet, de 3JS! Deze Volendamse artiesten kunnen ook uw bedrijfsfeest opvrolijken met hun prachtige muziek. 3JS hebben al verschillende gouden platen in ontvangst mogen nemen en ze hebben al talloze feesttenten platgespeeld! 3JS hebben fans onder alle lagen van de bevolking, van jong tot oud houdt van deze drie koningen van de Nederlandstalige pop.

Ali B

Met Ali B op uw bedrijfsfeest zult u gegarandeerd een onvergetelijk indruk achterlaten op uw gasten! Iedereen kent hem wel: hij is de man met een serieuze boodschap, maar ook zéker de man van de lach. Ali B combineert komedie met rap en is een rasechte entertainer. Hij heeft de nederpop naar een geheel nieuw level getild.

...hij is de man met een serieuze boodschap, maar ook zéker de man van de lach.

Gerard Joling

Al sinds hij in 1985 in de Soundmixshow optrad is Gerard Joling niet meer uit de Nederlandse popwereld weg te denken. Hij scoorde hit na hit, in zowel Nederland als het buitenland. De laatste jaren doet hij ook veel in de televisiewereld. Iedereen weet wel dat Gerard Joling garant staat voor een avondje lachen en lekkere hits. Nu te boeken voor uw bedrijfsfeest!

De Gangmakers

De naam zegt genoeg, de gangmakers zorgen voor een gegarandeerd feest! De Gangmakers weten wat feesten is en zonder hen is uw feest niet compleet. De tent wordt volledig op z'n kop gezet met het repertoire van De Gangmakers: de beste Nederlandstalige feestnummers!

Anita Meyer

Met meer dan dertig jaar ervaring mag Anita Meyer wel een echte oude rot in het vak genoemd worden. Al deze jaren staat zij al aan de top als Nederlandse zangeres. Ondanks het succes is Anita Meyer nog altijd dezelfde nuchtere en innemende persoonlijkheid als dertig jaar geleden. Boek haar voor uw bedrijfsfeest en u zult haar passie voor muziek zelf ervaren!

Zanger Rinus

Wie kent 'm niet: zanger Rinus! "Met Romana op de scooter", "Hey Marlous" en "Kiele, kiele, kiele" zijn meezinghits die zo ondertussen elke Nederlander wel kent. De bezoekersaantallen voor de filmpjes van Zanger Rinus rijzen de pan uit en hij krijgt ook veel aandacht van de media. Zanger Rinus stond onder andere al bij Life4You, 1Vandaag, De week van Filemon en zelfs De Wereld Draait Door.

Met Romana op de scooter

Gers Pardoel

Sinds het nummer "Ik neem je mee" in 2011 werd uitgebracht, is Gers Pardoel niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige popwereld. Later nog scoorde hij onder andere de hit "Bagagedrager" en zijn album bereikte de gouden en zelfs platina status, iets wat niet veel Nederlandse artiesten hem hebben nagedaan. Daarnaast heeft deze zanger al verschillende awards gewonnen zoals de 3VOOR12 Award voor beste single en 3FM Awards in verschillende categorieën.

Jan Smit

Al sinds zijn tiende is Jan Smit een groot succes. Hij begon als het schattige Volendamse jongetje met "Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen" en zijn muzikale carrière is tot op dit moment een ongekend succes. Met de echte 'palingsound' maakt Jan Smit elk feest tot een groot succes!

Andere mogelijkheden

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw bedrijfsfeest van een muzikale omlijsting te voorzien. Neem snel contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Artiesten


Van Gers Pardoel tot Gerard Joling

Gegarandeerd groot feest

Voor jong tot oud


Delen:
pieter van der zweep

Contact opnemen over Artiesten

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's