Afdelingsuitje Groningen

Afdelingsuitje Groningen

Een onvergetelijke dag begint bij de juiste samenstelling van activiteiten, eten en locatie. Met De Postwagen maken we het je zo makkelijk mogelijk. Ons partycentrum heeft heel veel ervaring in het organiseren en faciliteren van het afdelingsuitje in Groningen. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Kijk rond en neem gerust contact op. 

Afdelingsuitje met leuke activiteiten

Het (twee)jaarlijkse (of vaker) terugkerende afdelingsuitje in Groningen vraagt om een originele invulling. Met activiteiten als Ik hou van Holland, het Militaire dienstplichtspel en de Moonwalker zit dat wel goed. De diversiteit in ons aanbod van uitjes wordt nog eens benadrukt door Daten met struisvogels

Populaire ideeën

Met name Nostalgie op de Solex, Western games en de Race to Escape (escape room) zijn populaire ideeën. Salsa dansen en Archery Tag (boogschieten op elkaar) vormen stevige 'concurrenten'. Verder mogen spelshows als Alles mag vandaag en de Maffia van het Noorden rekenen op veel belangstelling van onze gasten. 

Spelshows als Alles mag vandaag en de Maffia van het Noorden mogen rekenen op veel belangstelling

Aanvullingen

Wie het groots aan wil pakken, kan eens kijken bij de Helikopter Dropping. Een andere manier om het programma extra glans te geven is het toevoegen van ontvangstacts, side entertainment of hoofdacts. Het afdelingsuitje in Groningen wordt extra feestelijk met een themafeest 's avonds. Denk (bijvoorbeeld) aan de Après Ski Party, de Foute Party of het Tropisch Strandfeestje

Het afdelingsuitje in Groningen wordt extra feestelijk met een themafeest 's avonds

Afdelingsuitje met arrangement

De gezellige sfeer ontstaat natuurlijk al bij de uitjes. Vooraf, tussendoor of daarna helpt (uit) eten altijd. Bekijk eens de menukaart van het restaurant of de buffetten om de opties door te nemen. Wat we absoluut nog willen noemen: de Bulgaarse Smulsteen en de Indoor Barbecue, prima alternatieven voor een smaakvol samenzijn! 

Een onvergetelijk afdelingsuitje in Groningen begint bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172