Actief vrijgezellenfeest vrouwen

Actief vrijgezellenfeest vrouwen

Ze gaat trouwen, wat een vooruitzicht! Eerst is het nog tijd voor een vermakelijk vrijgezellenfeest met de beste vriendinnen. Een leuk en actief vrijgezellenfeest voor vrouwen organiseer je bij partycentrum De Postwagen. Het algemene vertrekpunt in Noord-Nederland voor alle activiteiten. Op naar een mooie dag met alle vrouwen. 

Gezellig en actief bezig zijn

De diverse spelrondes van Ready to Marry zorgen voor volop gezelligheid. Samen actief bezig zijn en keihard lachen om de blunders hier en daar.

Van 'Alles mag' tot 'Battle of the Sexes'

De grenzen worden opgezocht (of beter gezegd: opgelost) bij Alles mag vandaag. Grappige vragen en opdrachten zorgen voor de grootste lol en een geweldige sfeer. Liever iets combineren met de mannen? Bij Dames tegen de heren barst de strijd tussen de geslachten los. Uitgedost in de typische kleuren roze en blauw wordt dit vrijgezellenfeest een echte Battle of the Sexes.

Grappige vragen en opdrachten zorgen voor de grootste lol en een geweldige sfeer

Een heel actief vrijgezellenfeest voor vrouwen is het Militaire Dienstplichtspel. Iets minder actief, maar net zo leuk: de Moonwalkers. Beleef een leuke tocht in de omgeving op een fiets met een ingebouwde loopband. Een VETbike is een aantrekkelijk alternatief. 

Compleet vrijgezellenuitje?

We zijn een restaurant met gezond eten. Daarom staan er op de menukaart (onder andere) vegetarische gerechten. We hebben daarnaast een glutenvrij menu. Voor liefhebbers van vlees is er de Indoor Barbecue (grote groepen). En eh... Het Farmhouse 3 gangen buffet is inmiddels een klassieker bij vrijgezellenuitjes

Centraal in Noord-Nederland

Tolbert, op de rand van Groningen, Drenthe en Friesland: De Postwagen ligt centraal in Noord-Nederland. Al met al is het slechts enkele minuten rijden van de snelweg (A7) tussen Drachten en Groningen. Ook met het OV zijn we uitstekend te bereiken. Er is op loopafstand een bushalte. 

Een origineel en actief vrijgezellenfeest voor vrouwen regel je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie