Actief vrijgezellenfeest organiseren

Actief vrijgezellenfeest organiseren

Wilt u een actief vrijgezellenfeest organiseren? Bijvoorbeeld voor uw beste vriend of vriendin of een familielid? Dan komt u toch naar Partycentrum De Postwagen! Hier kunt een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren dat aan al uw wensen voldoet. Hieronder vindt u meer informatie.

Uniek en actief feest organiseren

Laat het organiseren van een leuk en actief vrijgezellenfeest maar aan de medewerkers van De Postwagen over! Hier zijn talloze activiteiten mogelijk die van een vrijgezellenfeest een onvergetelijk uitje maken. Denk bijvoorbeeld aan een hilarische ouderwetse Solextocht met het hele gezelschap of bijvoorbeeld Hunting Valley. Andere leuke uitjes om actief bezig te zijn:

Wilt u een echt uniek vrijgezellenfeest organiseren? Dan is de Ready To Marry-activiteit wat u zoekt! Ready To Marry is speciaal voor vrijgezellenfeesten opgezet en biedt hilarische spelrondes, alle rondom het thema 'bruiloft'. Bekijk hier alle activiteiten voor tijdens een actief vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest completeren?

Na een middagje actief bezig zijn geweest bent u wel toe aan een hapje en een drankje. En geef toe, een vrijgezellenfeest zonder een lekker etentje ís toch eigenlijk helemaal geen vrijgezellenfeest! Gelukkig zit u hiervoor ook goed bij De Postwagen. Van een luxe diner tot een gezellige (indoor) barbecue, het is hier allemaal te organiseren! Vrijgezellenfeest helemaal in stijl afsluiten? Dat doet u met een overnachting.

Voor het organiseren van een actief vrijgezellenfeest komt u naar Partycentrum De Postwagen!

Bekijk hier alle informatie over een actief vrijgezellenfeest organiseren.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie