Actief vrijgezellenfeest ideeën

Actief vrijgezellenfeest ideeën

Ideeën nodig voor een vrijgezellenfeest? Heb jij even mazzel. Partycentrum De Postwagen deelt 3x3 superleuke ideeën voor een actief vrijgezellenfeest. We trappen af met passende activiteiten die helemaal in het teken staan van trouwen, gevolgd door rondritten in de regio. We sluiten af met uitdagende en actieve vrijgezellenuitjes. 

Unieke en originele ideeën

3x Leuke activiteiten

De Retro Games bieden dé perfecte combinatie tussen borrelen en actieve spelletjes spelen. Denk aan flipperkasten, airhockey-tafels en pooltafels. Iedereen vermaakt zich bij een spelonderdeel of kan gezellig met elkaar in PlazaPosta borrelen. Voor ieder wat wils!

3x Rondritten in de regio

Genoeg ideeën voor een actief vrijgezellenfeest, maar die hoeven natuurlijk niet per se gefocust te zijn op de bruiloft. Het kan ook wel lekker zijn om even iets te doen dat los staat van de hele happening. Onze rondritten in de regio zijn ontspannend en leuk voor alle soorten groepen. Een VET-bike huren is bijvoorbeeld zeker een goede invulling voor een vrijgezellenfeest. 

Onze rondritten in de regio zijn ontspannend en leuk voor alle soorten groepen

3x Actieve vrijgezellenuitjes

Probeer samen te ontsnappen uit onze uitdagende Escape Room. Een leuke activiteit voor de teambuilding. Een ander actief uitje is Boogschieten op elkaar. Zoek dekking! Verder behoort het Militaire Dienstplichtspel tot de beste ideeën voor een actief vrijgezellenfeest. Meld je bij het leger en voer verplicht verschillende opdrachten uit. Met een knipoog, dat wel. 

De leukste ideeën voor een actief vrijgezellenfeest vind je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie