Actief vrijgezellenfeest ideeën

Actief vrijgezellenfeest ideeën

Ideeën nodig voor een vrijgezellenfeest? Heb jij even mazzel. Partycentrum De Postwagen deelt 3x3 superleuke ideeën voor een actief vrijgezellenfeest. We trappen af met passende activiteiten die helemaal in het teken staan van trouwen, gevolgd door rondritten in de regio. We sluiten af met uitdagende en actieve vrijgezellenuitjes. 

Unieke en originele ideeën

3x Typisch trouwen

Geen kamer (Escape Room), maar een compleet dorp als speelveld. Dat is het scenario bij The Ultimate Wedding Citygame, waar jullie in de 'city' opdrachten moeten doen om de bruiloft te redden. Ready to Marry is een hilarische activiteit met verschillende spelrondes. Ultieme voorpret voor de grote dag. Bij de Wedding Challenge staat het trouwdiploma op het spel!

Ready to Marry is een hilarische activiteit met verschillende spelrondes

3x Rondritten in de regio

Genoeg ideeën voor een actief vrijgezellenfeest, maar die hoeven natuurlijk niet per se gefocust te zijn op de bruiloft. Het kan ook wel lekker zijn om even iets te doen dat los staat van de hele happening. Onze rondritten in de regio zijn ontspannend en leuk voor alle soorten groepen. Een solex huren is bijvoorbeeld zeker een goede invulling voor een vrijgezellenfeest. 

Onze rondritten in de regio zijn ontspannend en leuk voor alle soorten groepen

3x Actieve vrijgezellenuitjes

Je hoeft geen profvoetballer te zijn om in aanmerking te komen voor onze selectie. Levend Tafelvoetbal is er voor iedereen. Een ander actief uitje is Boogschieten op elkaar. Zoek dekking! Verder behoort het Militaire Dienstplichtspel tot de beste ideeën voor een actief vrijgezellenfeest. Meld je bij het leger en voer verplicht verschillende opdrachten uit. Met een knipoog, dat wel. 

De leukste ideeën voor een actief vrijgezellenfeest vind je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's