Actief vrijgezellenfeest Groningen

Actief vrijgezellenfeest Groningen

Wow, wat een vooruitzicht. Ze gaan trouwen! Dat betekent maar één ding... Vrijgezellenfeest! Misschien ben jij uitverkoren om het te organiseren? Geen paniek, De Postwagen heeft allerlei leuke opties voor je geselecteerd. Van gezellige activiteiten tot lekker eten, alles komt aan bod. Zo weet je zeker dat het vrijgezellenfeest een groot succes wordt. 

Gezellige activiteiten

Voor een actief vrijgezellenfeest in Groningen hoef je niet verder te zoeken. Onze activiteiten zijn onlosmakelijk verbonden met humor, gezelligheid en laagdrempeligheid. Dat maakt de vrijgezellenuitjes uitermate toegankelijk voor diverse groepen. Ready to Marry, het Militaire Dienstplichtspel en 't Gooische Vrouwenfeest zijn drie voorbeelden van vermakelijke activiteiten. 

Onze activiteiten zijn onlosmakelijk verbonden met humor, gezelligheid en laagdrempeligheid

Spelshows en rondritten 

Verken de omgeving van Groningen tijdens het vrijgezellenfeest via mooie rondritten. De Solex, de Moonwalker en de VETbike staan voor jullie klaar. Een behoorlijk uitdagend en actief vrijgezellenfeest in Groningen is Boogschieten op elkaar (Archery Tag). Iets minder actief? Spelshows als Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol en Dames tegen de heren zijn ook heel leuk!

Een behoorlijk uitdagend en actief vrijgezellenfeest in Groningen is Boogschieten op elkaar 

Yes, een compleet vrijgezellenfeest

We noemden het al even in de eerste alinea: lekker eten! Dat maakt een vrijgezellenfeest natuurlijk wel compleet. Barbecueën of buffetten, genoeg keus. Tip: Het Farmhouse 3 gangen buffet. De menukaart van het restaurant is geliefd bij gasten. Wat écht goed in de smaak valt? De High Tea! Diverse soorten thee en zeker weten dat ze zullen smullen van de talrijke hapjes die er bij horen. 

Geniale groepsaccommodatie

Beeld je het eens in: een ronde feestzaal met een bar en tapinstallatie. Daaromheen tien legerwagons uit Rusland, waarin je kunt slapen. Weer wat anders dan een standaard kampeerboerderij. Dit is een geniale groepsaccommodatie. Ontzettend geschikt voor een vrijgezellenfeest. Maak het lekker laat en rol dan je bed in. 

Een leuk en actief vrijgezellenfeest in Groningen start bij partycentrum De Postwagen. Een uitje met geluksmomentjes.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's