Actief vrijgezellenfeest Friesland

Actief vrijgezellenfeest Friesland

Een familielid of vriend(in) gaat trouwen, een hele happening. Mogelijk ben jij aan de beurt om een vrijgezellenfeest te organiseren. De activiteitenparel van Noord-Nederland helpt je graag op weg. Partycentrum De Postwagen levert een uitje met geluksmomentjes door de beste vrijgezellenfeesten, heerlijk eten en een gezellige groepsaccommodatie. 

Leuke activiteiten

Cruciaal onderdeel van een vrijgezellenfeest is de activiteit of het uitje. Levend Tafelvoetballen, Boogschieten op elkaar (Archery Tag) en het Militaire Dienstplichtspel behoren allemaal tot de activiteiten die garant staan voor een actief vrijgezellenfeest in Friesland. De machtig mooie Moonwalker mag zeker niet ontbreken. 

Spelshows

Een vermakelijke spelshow vormt een leuke invulling van een vrijgezellenfeest. Drie populaire voorbeelden:

Ook aanbevolen door gasten: Alles mag vandaag en de Maffia van het Noorden. Vaak gekozen: Ready to Marry

Activiteiten die garant staan voor een actief vrijgezellenfeest in Friesland

Rondritten

Ooit overal zichtbaar in het straatbeeld: de Solex. Dit ouderwetse voertuig is inmiddels terug. Ga met jullie groep lekker de regio verkennen in gepaste kleding bij Nostalgie op de Solex. Een andere mogelijkheid voor een rondrit is de VETbike. De naam geeft het al een beetje aan. Het gaat om een (stoer) voertuig met dikke banden. 

Het vrijgezellenfeest compleet maken?

Een actief vrijgezellenfeest in Friesland maak je compleet door de aantrekkelijke combinatie met een lunch of diner. Voor het avondeten zijn er nogal wat opties, die we graag voor je doornemen. Heb je al eens gehoord van Het Farmhouse 3 gangen buffet? Een klassieker. Het keuzemenu voor groepen doet het ook uitstekend. Liever barbecueën? Kan hoor. Het hele jaar door. 

Het keuzemenu voor groepen doet het ook uitstekend

Liefde voor het eten 

Net zo goed: iets kiezen van de menukaart. Ons team beleeft het als een topsport om fantastisch werk te verzetten in de keuken en het restaurant. Dat proef je! De liefde voor het vak spat er vanaf. Van voorgerecht tot dessert, allemaal geluksmomentjes. Onze tip: probeer na het diner te ontsnappen uit de Escape Room en vier vervolgens een afterparty in de unieke groepsaccommodatie

Een uniek en actief vrijgezellenfeest in Friesland start bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's