Actief vrijgezellenfeest Friesland

Actief vrijgezellenfeest Friesland

Een familielid of vriend(in) gaat trouwen, een hele happening. Mogelijk ben jij aan de beurt om een vrijgezellenfeest te organiseren. De activiteitenparel van Noord-Nederland helpt je graag op weg. Partycentrum De Postwagen levert een uitje met geluksmomentjes door de beste vrijgezellenfeesten, heerlijk eten en een gezellige groepsaccommodatie. 

Leuke activiteiten

Cruciaal onderdeel van een vrijgezellenfeest is de activiteit of het uitje. Bijlwerpen, Boogschieten op elkaar (Archery Tag) en het Militaire Dienstplichtspel behoren allemaal tot de activiteiten die garant staan voor een actief vrijgezellenfeest in Friesland. De machtig mooie Moonwalker mag zeker niet ontbreken. 

Spelshows

Een vermakelijke spelshow vormt een leuke invulling van een vrijgezellenfeest. Drie populaire voorbeelden:

Ook aanbevolen door gasten: Alles mag vandaag en de Oh, wat een decennium. Vaak gekozen: Ready to Marry

Activiteiten die garant staan voor een actief vrijgezellenfeest in Friesland

Rondritten

Ga met jullie groep lekker de regio verkennen. Een andere mogelijkheid voor een rondrit is de VETbike. De naam geeft het al een beetje aan. Het gaat om een (stoer) voertuig met dikke banden. 

Het vrijgezellenfeest compleet maken?

Een actief vrijgezellenfeest in Friesland maak je compleet door de aantrekkelijke combinatie met een lunch of diner. Voor het avondeten zijn er nogal wat opties, die we graag voor je doornemen. Heb je al eens gehoord van Het Farmhouse 3 gangen buffet? Een klassieker. Het keuzemenu voor groepen doet het ook uitstekend. Liever barbecueën? Kan hoor. Het hele jaar door. 

Het keuzemenu voor groepen doet het ook uitstekend

Liefde voor het eten 

Net zo goed: iets kiezen van de menukaart. Ons team beleeft het als een topsport om fantastisch werk te verzetten in de keuken en het restaurant. Dat proef je! De liefde voor het vak spat er vanaf. Van voorgerecht tot dessert, allemaal geluksmomentjes. Onze tip: probeer na het diner te ontsnappen uit de Escape Room en vier vervolgens een afterparty in de unieke groepsaccommodatie

Een uniek en actief vrijgezellenfeest in Friesland start bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie