Actief vrijgezellenfeest Drenthe

Actief vrijgezellenfeest Drenthe

Jullie beste vriend(in) gaat binnenkort trouwen en daarom is het tijd voor een leuk en actief vrijgezellenfeest in Drenthe. Vermakelijke activiteiten overdag en 's avonds gezellig met de hele groep uit eten. Dat is het aanbod van restaurant en partycentrum De Postwagen, waar jullie de keuze hebben uit talloze vrijgezellenuitjes. 

Lekker actief bezig zijn in Drenthe

Misschien wil je nog even de bruid of bruidegom te grazen nemen. Bijvoorbeeld boogschieten op elkaar (Archery Tag). Een andere manier is het Militaire Dienstplichtspel. Binnen de lijntjes kleuren mag ook hoor: lekker rondtoeren door de regio.  Op de Moonwalker. En eh... veel plezier op de VETbike

Losse sfeer

Zorgt voor hilarische situaties en brengt de sfeer er absoluut  Ready to Marry en Ik hou van Holland. Heel anders, maar wel net zo grappig. De sfeer wordt nóg losser bij het Foute Feestje.

Heel veel vrijgezellenuitjes

Er zijn nog veel meer vrijgezellenuitjes bij De Postwagen. We komen er niet aan toe om ze allemaal op deze pagina te benoemen. Wel kunnen we de spotlights zetten op enkele populaire activiteiten. Denk hierbij aan Alles mag vandaag, Bijlwerpen en The Ultimate Wedding Citygame (met de Wedding Challenge als geduchte concurrent). 

Compleet vrijgezellenfeest?

Een actief vrijgezellenfeest in Drenthe is pas compleet met het heerlijke eten van het restaurant. Net als de geluksmomentjes zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk de menukaart. Kies een (indoor) barbecue of een buffet, Het Farmhouse 3 gangen buffet is geliefd. Het luxe keuzemenu voor groepen is trouwens ideaal (iedereen betaalt dan hetzelfde bedrag).  

Een actief vrijgezellenfeest in Drenthe is pas compleet met het heerlijke eten van het restaurant

Unieke groepsaccommodatie

Het was een ontzettend leuke dag vol vermaak en lekker eten. Nu is het tijd voor een eigen afterparty in een feestzaal tussen de legerwagons (slaapcabines). Deze feestzaal heeft een bar met tapinstallatie, een keuken en tal van andere faciliteiten. Uiteindelijk wordt het behoorlijk laat en lonkt het bed. Je loopt zo de (intern gekoppelde) legerwagons binnen. Een unieke groepsaccommodatie

Een origineel en actief vrijgezellenfeest in Drenthe begint bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's