Actief vrijgezellenfeest dames

Actief vrijgezellenfeest dames

Het magische jawoord. Ze hebben voor elkaar gekozen. Supermooi. Nu is het tijd voor een feestje. Een vrijgezellenfeestje! Met De Postwagen moet dat helemaal goedkomen. Dit partycentrum verzorgt een actief vrijgezellenfeest voor dames. Jullie maken een keuze uit het aanbod activiteiten, gaan eventueel lekker uit eten en maken er een groot feest van. Veel plezier. 

Lekker actief bezig zijn zonder de heren

Gezellig met alle vrouwen een vrijgezellenfeest vieren? Elk uitje met de ladies wordt leuker als er een klein beetje (of heel veel) actie bij komt kijken. Met Sterrenslag bijvoorbeeld zit er wel wat beweging in. Ook hilarische spellen als Alles mag Vandaag en Ready to Marry creëren een losse en vrolijke sfeer. Zonder de heren!

Een ander actief vrijgezellenfeest voor dames is het Militaire Dienstplichtspel. De bruid in het leger, met jullie als militaire ondersteuning. Reken maar dat dit tafereel een brede glimlach op de gezichten tovert. Liever iets minder actief? Ga lekker rondtoeren in de regio door het huren van een VETbike of een Moonwalker (vooruit, in dit unieke voertuig zit een loopband!). 

Een ander actief vrijgezellenfeest voor dames is het Militaire Dienstplichtspel

Vrijgezellenfeest met de heren

Mogelijk gaat jullie voorkeur juist uit naar activiteiten met de mannen. De bovenstaande vrijgezellenuitjes zijn ook prima te combineren met de heren. En een echt actief vrijgezellenfeest voor dames en heren is de Battle of the Sexes, beter bekend als... Dames tegen de heren! Een vermakelijke aanrader als het toekomstige bruidspaar een gezamenlijk vrijgezellenfeest wenst. 

Dit vrijgezellenfeest klopt helemaal

Een vrijgezellenfeest is (extra) geslaagd als de leuke activiteit gecombineerd wordt met lekker eten. Schuif vooraf, tussendoor (bij meerdere activiteiten) of na afloop aan bij de buffetten. Kies voor Het Farmhouse 3 gangen buffet, of ga toch voor de traditionele menukaart. Vegetariërs hebben niets te vrezen dankzij de Vegetarische gerechten. Er is eveneens een Glutenvrij menu

Een origineel en actief vrijgezellenfeest voor dames begint bij partycentrum De Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie