Actief team uitje Drenthe

Actief team uitje Drenthe

Jullie zijn toe aan een actief team uitje in Drenthe. Even niet naar het kantoor, maar een lekker dagje genieten met het hele team. Bij partycentrum De Postwagen vind je een breed aanbod van uitjes. Hier zit absoluut iets tussen voor de dag die jullie verdienen. Selecteer één (of meerdere) uitje(s) en laat je verleiden door het eten.

Actief uitje

De Postwagen belooft een uitje met geluksmomentjes. De locatie staat al eeuwen (sinds 1780) in het teken van bedrijvigheid. Sinds 2013 gaat het om een fraai restaurant met daaromheen talloze activiteiten voor een actief team uitje in Drenthe. Deze uitjes draaien allemaal om gezelligheid en laagdrempeligheid. 

Leger versus Sterrenslag!

Neem nou Levend Tafelvoetbal: een hartstikke leuke activiteit waar geen talent voor nodig is. Strijdlust is wél welkom. Dit geldt min of meer ook voor Sterrenslag. Lekker actief, maar niet té sportief. Voor iedereen vermakelijk. Verder mag je deelnemen aan de Family Games en is het bikkelen bij het Militaire Dienstplichtspel...

Gezelligheid en laagdrempeligheid

Voetjes van de vloer

Wil je zeker weten dat de voetjes van de vloer gaan? Met Linedancing of Salsa Dansen beleven jullie gegarandeerd een actief team uitje in Drenthe. Vrolijke muziek en een heerlijke sfeer, daar gaan we voor toch? De voetjes kunnen ook op een andere manier van de vloer: spiegelen met honden en schapen. Actief samenwerken, zoals het hoort. 

Compleet team uitje

Van die actieve uitjes krijg je ongetwijfeld trek. Gelukkig biedt De Postwagen allerlei opties voor het eten. Het begint al bij de buffetten, waarbij vooral een specialiteit uit Bulgarije opvalt: de Smulsteen. Het stamppotbuffet valt net zo goed in de smaak. Je bent niet gebonden aan een buffet. Andere overwegingen zijn de indoor barbecue en de menukaart van het restaurant

Een uniek en actief team uitje in Drenthe organiseer je bij partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's