Actief dagje uit Groningen

Actief dagje uit Groningen

Wilt u een actief dagje uit in Groningen organiseren? Bijvoorbeeld gezellig met een vriendengroep of voor tijdens een familiedag? Bij De Postwagen bent u op het juiste adres hiervoor.

Activiteiten in Groningen

Bij De Postwagen kunt u talloze leuke activiteiten boeken voor een actief dagje uit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje met de originele FunRiders? Deze elektrische voertuigen rijden maximaal 25 km/u en u kunt zo op een originele manier de prachtige omgeving van Groningen verkennen. Niet uw pakkie-an? Er is nog veel meer mogelijk hier in Groningen, enkele voorbeelden:

Wilt u toch een iets minder actief dagje uit, ga dan gezellig met z'n allen forelvissen of struisvogel aaien. U ziet het, er is van alles mogelijk bij De Postwagen! Bekijk hier alle activiteiten in Groningen.

Eten en drinken

Natuurlijk is een actief dagje uit niet compleet zonder een lekkere maaltijd. Tussendoor kunt u natuurlijk een hapje en drankje laten verzorgen, wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige High Tea of een hapjesbuffet? Ook voor het avondeten zijn er talloze mogelijkheden. Natuurlijk kunt u een 3-gangen diner bestellen maar ook het smulsteenmenu of onbeperkt spareribs eten is mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden onder het kopje Eten.

Overnachten

Wilt u het actief dagje uit in Groningen helemaal compleet maken? Dan boekt u er toch een overnachting bij! U kunt hier in Groningen op verschillende leuke manieren overnachten, zowel met een groep als met z'n tweeën. Allereerst kunt u in de geheel nieuwe hotelaccommodatie van De Postwagen terecht. Daarnaast beschikt De Postwagen over een heel originele groepsaccommodatie, deze bestaat namelijk uit verschillende Russische legerwagons geheel voorzien van faciliteiten. Ook erg leuk in combinatie met een actief dagje uit in Groningen zijn de tipitenten. Alle overnachtingsmogelijkheden vindt u hier.

Het leukste actief dagje uit in Groningen organiseert u bij De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
Online tafel reserveren
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172