Actief dagje uit Groningen

Actief dagje uit Groningen

Het organiseren van een actief dagje uit in Groningen doe je het liefst bij een leuke locatie. Een locatie die geschikte activiteiten biedt voor een vriendenuitstapje, familiedag of personeelsuitje. Een mooie, sfeervolle en gezellige plek als voorbode van een feestelijke dag. Dit alles is te vinden bij restaurant en partycentrum De Postwagen, het bolwerk van uitjes in Noord-Nederland. 

Activiteiten in Groningen (aantal aanraders) 

Doe eens een ritje op de originele Moonwalker. Dit elektrisch aangedreven voertuig laat je op een bijzondere manier de omgeving verkennen. Bijzonder, omdat je benen als soepel hulpmiddel dienen: via een loopband stuur je deze 'fiets' aan. Een leuke ervaring.

3 andere tips

Naast rondritten in de regio hebben we talloze andere activiteiten. Bekijk ze allemaal om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Intussen maken we het je gerust wat makkelijker door enkele tips te geven:

Naast rondritten in de regio hebben we ook talloze andere activiteiten

Eten en drinken

Er zijn genoeg uitjes voor een actief dagje uit in Groningen, maar hoe zit het eigenlijk met eten en drinken? Dat komt vast goed, oordeel zelf: bekijk de menukaart van het restaurant en ga voor à la carte, of neem de buffetten onder de loep. Het Farmhouse 3 gangen buffet staat voor jullie klaar. Voor grote groepen is de Indoor Barbecue interessant. 

Overnachten

De Postwagen beschikt over een originele groepsaccommodatie. Je kunt hier met een groep overnachten in legerwagons. Dit zijn wagons die vroeger werden ingezet als radioverbindingswagens voor het Russische leger. Het lukte legende Louwe Mulder om de wagons in Nederland te krijgen, waar ze een nieuwe bestemming kregen: gezamenlijk vormen ze een unieke groepsaccommodatie

Een leuk en actief dagje uit in Groningen organiseer je bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's