Actief bedrijfsuitje Groningen

Actief bedrijfsuitje Groningen

Is het dit jaar uw taak om voor een leuk en actief bedrijfsuitje in Groningen te zorgen? Gelukkig heeft u dan nu Partycentrum De Postwagen gevonden! Hier kunt u namelijk terecht voor de leukste activiteiten in combinatie met het lekkerste eten. Bekijk hieronder wat voorbeelden voor een actief bedrijfsuitje in Groningen.

Activiteiten voor uw bedrijfsuitje

Moet het bedrijfsuitje van dit jaar niet alleen leuk maar ook beetje actief zijn, dan bent u bij De Postwagen Groningen op het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

Dit is slecht een kleine greep uit het aanbod. Bent u op zoek naar nog een ander actief bedrijfsuitje? Bekijk dan hier alle activiteiten van De Postwagen.

Zaalverhuur in Groningen

Heeft u zelf al een plan bedacht voor uw bedrijfsuitje of heeft u al een actief uitje geboekt? Zoekt u nu nog wel een geschikte locatie in Groningen? U kunt bij De Postwagen ook terecht voor het huren van een zaal. Er is een ruime keuze uit verschillende mooie zalen, elk met eigen afmetingen en sfeer. Wilt u alvast een kijkje nemen? Dat kan bij de fotogalerij.

Eten en drinken tijdens uw bedrijfsuitje

Natuurlijk bestaat een bedrijfsuitje niet alleen uit actief bezig zijn, u krijgt op den duur ook trek! Na een dag actief bezig zijn is het dan tijd voor een goede afsluiter. Ook daarvoor zijn bij De Postwagen talloze mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stamppotbuffet? Of gezellig met z'n allen indoor barbecuen? Liever een 'normaal' diner? Ook dat is mogelijk! Bekijk hier alle mogelijkheden op het gebied van eten en drinken.

Voor een leuk en actief bedrijfsuitje in Groningen komt u naar De Postwagen!
 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie