Actief bedrijfsuitje Drenthe

Actief bedrijfsuitje Drenthe

Is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje in Drenthe? Is het uw taak om dit te organiseren en wilt weleens een lekker actief uitje? Dan bent u bij De Postwagen op het juiste adres. Hier worden talloze leuke activiteiten aangeboden die u kunt combineren met een lekker etentje. Hieronder leest u er meer over.

Activiteiten voor uw bedrijfsuitje

Bij De Postwagen Drenthe kunt u terecht voor heel veel verschillende activiteiten. Een actief bedrijfsuitje kan niet zonder! Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuk solextochtje door de omgeving van Drenthe? Wilt u zelf de weg zoeken met een GPS-tocht? Cowboytje spelen met de Western games? Het is allemaal mogelijk en meer! Bekijk hier meer mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje.

Zaalverhuur Drenthe

Heeft u zelf al een actief uitje geboekt? Of heeft u zelf een activiteit bedacht? Ook als u alleen een zaal wilt huren in Drenthe kunt u bij De Postwagen terecht. U heeft de keuze uit verschillende zalen die elk een eigen sfeer en afmetingen hebben. Voor elk gezelschap is een geschikte zaal te vinden. Wilt u de zalen alvast zien? Dat kan bij de fotogalerij.

Actief bedrijfsuitje met diner

Alleen actief bezig zijn is niet de bedoeling van uw bedrijfsuitje. U wilt natuurlijk ook met z'n allen genieten van lekker eten! Gelukkig zijn er talloze mogelijkheden bij De Postwagen. Wat te denken van:

En dit zijn maar enkele voorbeelden. Hier kunt u alle mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in Drenthe vinden.

Voor een leuk en actief bedrijfsuitje in Drenthe komt u naar De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's