Actief bedrijfsfeest Friesland

Actief bedrijfsfeest Friesland

Een actief bedrijfsfeest in Friesland organiseren? Dan hoeft u niet verder te zoeken, Partycentrum De Postwagen is precies wat u zoekt! U kunt hier in Friesland namelijk terecht voor allerlei activiteiten die zowel actief als ontspannend zijn. Hieronder leest u er alles over.

Activiteiten tijdens uw bedrijfsfeest

Een actief bedrijfsfeest heeft natuurlijk leuke en sportieve activiteiten nodig. De Postwagen Friesland biedt u talloze mogelijkheden op dit gebied. Een activiteit die zowel actief als ontspannend is? Wat dacht u bijvoorbeeld van een GPS-tocht? Liever écht actief bezig zijn? Dan zijn de Western Games of Hunting Valley wat u zoekt! Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod, bekijk hier alle activiteiten van De Postwagen.

Zaal huren in Friesland

Zijn de activiteiten al geregeld maar zoekt u nog wel een zaal voor uw bedrijfsfeest? Ook dán kunt u bij De Postwagen Friesland uitstekend terecht. Er zijn verschillende mooie zalen met elk een eigen sfeer en natuurlijk met verschillende afmetingen. Dus of u nu een kleinschalig bedrijfsfeest of juist een massaal bedrijfsfeest organiseert, er is altijd een geschikte zaal. Neem alvast een kijkje in de zalen bij de fotogalerij.

Lekker eten en drinken tijdens uw bedrijfsfeest

Natuurlijk is een bedrijfsfeest niet compleet zonder een lekkere maaltijd. Waar heeft u zin in? Een indoor barbecue? Andere mogelijkheden zijn:

Onder het kopje Eten kunt u alle mogelijkheden bekijken.

Voor een leuk en actief bedrijfsfeest in Friesland komt u naar De Postwagen!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie