Uit eten tijdens kerst Friesland

Uit eten tijdens kerst Friesland

GourPretPakket (sterk aanbevolen)

Populair: het GourPretPakket afhalen tijdens kerst. Bekijk en reserveer ons GourPretPakket: een compleet gourmetpakket met onder andere vlees, salade, stokbrood en sauzen. Ook is er een activiteit inbegrepen.

 

Voordat je het weet, is het zover: kerst. De fijnste tijd van het jaar. Alhoewel, soms komt er wat stress bij kijken. Boodschappen en andere voorbereidingen slurpen energie en dan moet het samenzijn nog beginnen. Het kan natuurlijk ook anders. Ga lekker uit eten tijdens kerst in Friesland. De Postwagen heeft een heerlijk kerstdiner.

Uitgebreid uit eten

Bij partycentrum De Postwagen kies je voor uitgebreid uit eten. Een verrukkelijk achtgangendiner verleidt je smaaksensoren, terwijl de mooie omgeving je vergezelt van sfeer en gezelligheid. De zaal is prachtig aangekleed. Overal is kerstversiering. Bij het kerstdiner op de rand van Friesland kom je helemaal in de stemming.

Data Kerstdiner Friesland

    Eerste Kerstdag - zaterdag 25 december 2021 
    Tweede Kerstdag - zondag 26 december 2021 
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd 

We willen jou als gast graag de gelegenheid geven om te genieten van het kerstdiner. Daarom wordt het nog steeds sterk aanbevolen om op tijd te reserveren. De kans is wederom groot dat we snel vol zitten.

Gezellig kerstdiner

Op onze speciale Kerstdiner-pagina kun je je verzekeren van een plekje in het restaurant. Het wordt een gezellig kerstdiner en we kijken uit naar jullie komst.

Geheel naar wens

Misschien heb je speciale wensen. Of iemand anders van jouw gezelschap. De medewerkers van De Postwagen houden daar graag rekening mee. Geef je aandachtspunten door bij de reservering. Overigens hebben we speciaal voor vegetariërs een aantrekkelijk alternatief: een volledig vegetarisch achtgangendiner.

Willen jullie gezellig uit eten tijdens kerst in Friesland? Dan zitten jullie bij De Postwagen goed.

Voor vegetariërs een aantrekkelijk alternatief

+ Escape spel? Dacht het wel!

Op welke je hier ook komt, de dag wordt leuker als je 's middags een escape spel doet. Jullie worden opgesloten in een kamer. De uitdaging is om te ontsnappen binnen één uur. Anders is Dirty Derk terug, een corrupte sheriff. Ontsnappen is dan echt onmogelijk. Een escape spel is superleuk om te doen. Bij deze activiteit krijg je €2,50 korting per persoon, als je het eten combineert met het escape spel.

+ Rond kerst uit eten, restaurant à la carte

Er zijn meer dagen dan Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag om uit eten te gaan. Op die andere dagen kun je een tafel reserveren voor een diner à la carte. Bekijk hiervoor de menukaart van het restaurant en reserveer direct je tafel via online reserveren

    donderdag 23 december 2021 
    vrijdag 24 december 2021 
     Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd
De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie