Teambuilding Drenthe

Teambuilding Drenthe

Met 'Teambuilding Drenthe' levert De Postwagen een groot aantal geschikte uitjes voor teambuilding. Met activiteiten voor 5 tot 1.500 personen (en meer) is er altijd iets leuks voor jouw team. Ons partycentrum kijkt er naar uit om jullie te ontvangen en jullie mee te nemen in een dag vol vermaak. 

Top 10 activiteiten Teambuilding Drenthe 

Om je een overzicht te bieden in het grote aanbod van activiteiten, selecteren we tien activiteiten voor je die op dit moment bijzonder populair zijn bij onze achterban. Bekijk ook de andere uitjes in het kader van Teambuilding Drenthe.  

 1. Escape Room
 2. Solexverhuur
 3. Moonwalker
 4. Toeren met de VETbike
 5. Ik hou van Holland
 6. Levend Tafelvoetbal
 7. Ontmasker de Mol
 8. Sterrenslag
 9. Jongens tegen de meisjes
 10. Alles mag vandaag

Lekker eten in het restaurant

Ons partycentrum heeft een sfeervol restaurant. De keuken is verantwoordelijk voor de beste buffetten en een Bulgaarse beleving. Daarnaast bieden we het luxe keuzemenu voor groepen en kun je hier het hele jaar door barbecueën. De menukaart van het restaurant houdt verder rekening met vegetariërs en mensen met coeliakie (glutenvrij menu).  

Luxe keuzemenu voor groepen en het hele jaar door barbecueën

Feestje in de avond

Na het eten is het mogelijk tijd voor een feestje met alles erop en eraan. De leukste feestjes hebben een thema en dragen namen als de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest. Reken maar dat dit een legendarische avond wordt. Teambuilding in optima forma.

Unieke overnachting

Vergeet de kampeerboerderij of de herberg, een groepsaccommodatie mag wel wat origineler. De Postwagen heeft tien Russische legerwagons opgesteld rondom een feestzaal (intern gekoppeld, waardoor je niet naar buiten hoeft). Dit geeft je de gelegenheid om na het feestje nog een gezellige afterparty te houden, waarna je uiteindelijk vol tevredenheid je bed inrolt.

Teambuilding begint bij De Postwagen Drenthe. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's