Daten met struisvogels

Geliefd om deze redenen: boeiende excursie • fijne ontvangst • leuke ervaring

Maak kennis met je favoriete struisvogel(s) en geniet van de heerlijke, verse struisvogeleierkoeken die je mag proeven bij de koffie en thee. Ontmoet en aai struisvogels. Absoluut een onvergetelijke date.

Deze dag blijf je voor altijd onthouden. Je krijgt de unieke kans om struisvogels te ontdekken.

  • We warmen je eerst op met een korte presentatie in de struisvogelboerderij, waar je alles leert over de struisvogel, zijn gedrag en de mooie producten die hij voortbrengt (struisvogeleierkoeken).
  • Daarna gaan we naar buiten. Hier krijg je de kans om de struisvogels (en emoes en nandoes) te voeren en hun bijzondere veren te aaien. 
  • Na de uitgebreide 'date' bij de boerderij is het tijd voor een andere vorm van ontspanning met een kopje koffie of thee. Ook kun je nog een kijkje nemen in de leuke souvenirwinkel. 
Je krijgt de kans om de struisvogels te voeren en te aaien

Het programma duurt ongeveer twee uur. Na afloop kun je aansluitend aanschuiven voor een lunch of diner (altijd een aanrader). Vergeet niet van tevoren je struisvogelproduct te scoren, dat is een aantrekkelijk aandenken aan de dag. 

Daten met struisvogels is vooral een ideaal groepsuitje voor groepen tot vijftig personen en het programma kan volledig aan je wensen worden aangepast. Uiteraard staan er verse struisvogeleierkoeken voor je klaar. 

Daten met struisvogels


Bekijk struisvogels van heel dichtbij

Voer en aai de struisvogels

Absoluut een onvergetelijke date


+-120 minuten | 8,75 (vanaf 10 personen)

eenmalig 87,50 (optioneel, huifkarrit van en naar De Postwagen)


Deze activiteit is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
kinderen stuisvogels voeren

Contact opnemen over Daten met struisvogels

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

Recensies
Fam. Oostenbrug Grootegast

Wij hebben ervaren dat het uitstekend vertoeven was in de postwagen. Een compliment voor de kok, we vonden het unaniem heel lekker. Ook de bediening wat uitstekend. Het uitstapje per huifkar en de struisvogelboerderij bezoeken was heel leuk. Dit is voor ouderen zeer aan te bevelen We hopen dit nog eens weer te doen in de postwagen

Thuiszorg de Friese Wouden

We zijn 23 mei op middag met de fietstrein weggeweest. Dit viel wel wat tegen fietsen was erg zwaar. Tussendoor naar de struisvogel boerderij geweest konden we even bijkomen. Toen weer met frisse moed verder Al met al een leuke middag gehad.

Ella

Wij zijn zaterdag 19 april begonnen bij de struisvogelboerderij van de Fam.de Kreij echt een aanrader hele leuke excursie. Hierna heerlijk lunchen bij de Postwagen. Als laatste gingen we een toertocht maken op de funriders, leuk leuk zeker met het mooie weer.Wij hebben met z,n achten een topdag gehad mede dankzij de postwagen.

Alliade (inkoop en ondersteuning)

We zijn naar de Struisvogelboerderij in Boerakker geweest met aansluitend een stamppotbuffet in jullie restaurant. Het was lekker en prachtige ambiance!

Jan Vorenholt

10 november hadden wij een neven- en nichtendag. Eerst zijn we naar de struisvogelboerderij geweest en daarna heerlijk gegeten bij de Postwagen. Het was super geregeld. Dank daar voor.

neven en nichten.

Zaterdag 18 augustus, eerst naar een struisvogelhouderij en daarna borrelen en plaatgrillen. Het was een zeer warme dag, maar we hebben het ontzettend leuk gehad!!! Plaatgrillen is een aanrader!!! bedankt voor jullie gastvrijheid. gr, Harry +de rest v.d familie

Familie Vos

Op 19 mei hebben wij ons jaarlijks familiefeest gehad. Het paardenrenspel was erg leuk, we hebben veel gelachen!! (Nog bedankt Maiko!) Ook het struisvogel aaien was een belevenis. Het stamppotbuffet was heel lekker en er was genoeg!! Kortom we hadden een hele fijne dag!!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's