Sprekers

Bewezen succesvol: ervaren sprekers • inspirerende verhalen • leerzaam en leuk

Wilt u uw bedrijfsfeest opluisteren met een spreker of bijvoorbeeld een presentator? Daarvoor zijn talloze mogelijkheden! Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuk praatje van Erik Hulzebosch of een discussie met Maarten van Rossem? Maak een gezellige boel van uw bedrijfsfeest en boek een échte sfeermaker. Bekijk hieronder enkele mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest.

Gertjan Verbeek

Gertjan Verbeek heeft tijdens zijn eigen voetbalcarrière bij Heerenveen en Heracles gespeeld. Sinds 1994 is hij trainer-coach, onder zijn leiding behaalde Heerenveen vijf keer achter elkaar het Europees voetbal. Inmiddels is hij een bekende Nederlander, die zeer geliefd is bij zowel spelers als supporters. Het is een fatsoenlijke en nuchtere man, hij geeft u een kijkje achter de schermen van zijn werkwijze als trainer-coach. Een aanwinst voor uw bedrijfsfeest!

Een aanwinst voor uw bedrijfsfeest

Erik Hulzebosch

Oorspronkelijk bekend geworden door zijn tweede plaats op de Elfstedentocht van 1997, heeft Erik Hulzebosch zich in de loop der jaren ontwikkeld tot topentertainer. Telkens stort hij zich weer in een nieuw avontuur waar hij volledig voor gaat. Ondertussen mag hij zich een echte BN'er noemen die bekend is van zowel radio als televisie. Zijn geheim is dat hij altijd en overal met beide benen op de grond blijft staan. En alles wat hij doet, doet hij met volle overgave. Met zijn geestdrift, enthousiasme en doorzettingsvermogen weet hij elk publiek te boeien.

Met volle overgave

Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo is in de loop der jaren waarschijnlijk de bekendste hockeyvrouw van Nederland geworden. Ze heeft meer dan 200 interlands gespeeld waarin ze meer dan dertig doelpunten scoorde. Ook behaalde ze in 2008 Olympisch goud met haar team. Sinds ze in 2006 hét gezicht voor de Rabobank werd is ze niet meer uit de televisiewereld weg te denken. Zo presenteerde ze het programma 't Mannetje, speelde ze een gastrol in Onderweg Naar Morgen en was ze te gast in vele talkshows. Tegenwoordig speelt ze professioneel poker en heeft ze een eigen sieradenlijn bij Zinzi.

Niet meer weg te denken

Gert Jakobs

De wielerlegende uit Emmen, zo mag Gert Jakobs wel genoemd worden. Hij stelde zijn leven in dienst van kopmannen als Jean-Paul van Poppel en Erik Breukink en reed met verschillende Tours mee. Ook heeft hij vele malen de Alpe d'Huez bedwongen. Hij kan boeiend vertellen en brengt op eigen wijze zijn verhalen. Hij brengt een programma rond topsport, ijzersterke wil en afzien.

Boeiende verhalen over topsport, ijzersterke wil en afzien

Roelof Luinge

Roelof Luinge behoorde tot de absolute top als voetbalscheidsrechter. Hij floot vele internationale wedstrjiden en was daarnaast actief in de Nederlandse eredivisie en eerste divisie. Hij heeft meer dan 700 wedstrijden in het betaald voetbal gefloten, waarmee hij de meest ervaren scheidsrechter van het Nederlandse betaald voetbal is. Ook werd hij in het seizoen 2005/2006 uitgeroepen tot beste scheidsrechter. Sinds 2010 is hij gestopt met fluiten op professioneel niveau. Boekt u hem voor uw bedrijfsfeest dan gunt hij u een kijkje in de keuken van het scheidsrechtersbestaan en de voetbalwereld. Hij is een humoristische en vlotte spreker, die garant staat voor een vermakelijke bijeenkomst. Een echte aanrader voor uw bedrijfsfeest!

Een humoristische en vlotte spreker

René van der Gijp

Iedereen kent René van der Gijp waarschijnlijk wel als de voetbalanalyticus in het televisieprogramma Voetbal Inside. Daarnaast geeft hij ook al meer dan vijftien jaar presentaties door het hele land. Tijdens een presentatie maakt hij de luisteraars deelgenoot van zijn kijk op het leven op een humoristische en inspirerende manier. Ook passeren er vele trainers en bekende voetballers de revue waarover hij zijn ongezouten mening geeft.

Deelgenoot van zijn kijk op het leven

Maarten van Rossem

Als u een spraakmakende lezing wilt dan is Maarten van Rossem een goede keuze. Een lezing van hem biedt een combinatie van zijn bijzondere sprekerstalent en vakinhoudelijke kennis. Hij is een geliefd spreker die er in slaagt om de rode draden in de geschiedenis te signaleren en door te trekken naar de economische toekomst.

Een spraakmakende lezing...

Andere mogelijke sprekers

Natuurlijk zijn er nog veel meer sprekers te boeken voor uw bedrijfsevenement. Wat dacht u bijvoorbeeld van Henk de Haan of Hans Nijland? Of misschien heeft u zelf nog een ander idee. Laat het ons weten en wij kunnen ongetwijfeld wat voor u betekenen!

Sprekers


Boek een échte sfeermaker voor het bedrijfsfeest

Alles mogelijk: leuk praatje of discussie

Succesvol bedrijfsfeest door een succesvolle spreker


Delen:
andre kuiper

Contact opnemen over Sprekers

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's