Populair

Speciaal vervoer naar De Postwagen

Al vaak gekozen: maakt het feest compleet • voor- én napret • opvallende voertuigen

Origineel vervoer maakt van uw bedrijfsfeest bij De Postwagen een complete belevenis. Kies een verrassend vervoersmiddel dat echt in de smaak zal vallen bij uw gasten. Wat dacht u van een Hummer, Engelse bus of een Solex? Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Echte Engelse bus

U kunt ze vast wel van de televisie of misschien heeft u ze zelf weleens in Engeland zien rijden: die prachtige rode, Engelse bussen. Een hartstikke leuk idee voor uw bedrijfsfeest bij De Postwagen is om de gasten in zo'n mooie bus naar het feest te vervoeren. Ruimte zat voor vele gasten!

Huifkar

Regelmatig maken onze gasten gebruik van dit vervoermiddel voor een tocht van en naar ons terrein. Kinderen en volwassenen genieten volop van het ritje. De huifkartocht maakt het dagje uit extra gezellig.
 

Lekkere Limo

Een veelgebruikt idee voor feesten, maar daarom niet minder leuk: arriveren in een echte limousine! Een heel chique manier om uw gasten naar het feest bij De Postwagen te vervoeren. Ze zullen zich popsterren voelen en de sfeer zit er direct goed in!

Hummers

Veel mensen kennen Hummers vooral van de televisie, maar u kunt ze zelf ook huren voor uw bedrijfsfeest! Er zijn verschillende mogelijkheden, van een 'gewone' Hummer tot een militaire Humvee of een Hummer-limousine. In welke Hummer u ook op het feest aankomt, u zult altijd veel bekijks trekken!

Solexen

Een wel héél originele manier van speciaal vervoer zijn natuurlijk Solexen. Deze ouderwetse vervoersmiddelen vrolijken elk feest op, de mensen zullen niet weten wat ze zien! Compleet met lederen jas en cap komen u en uw gasten helemaal in gezellige sferen met de Solexen.

Overige mogelijkheden

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor speciaal vervoer van en naar De Postwagen. Wat dacht u van een Indiase riksja, een 7-persoonsstep of een originele 50'er jaren Gazelle bakfiets? Ook kunt u uw gasten vervoeren in een originele schoolbus of Greyhoundbus uit de Verenigde Staten. Mogelijkheden genoeg, neem voor meer informatie contact met ons op!

     Speciaal vervoer is erg gewild, reserveer op tijd 

Speciaal vervoer naar De Postwagen


Voor een complete belevenis

Van lekkere limo tot heftige Hummer

Voor een stijlvol feest


Delen:
Limousine huren bij De Postwagen

Contact opnemen over Speciaal vervoer naar De Postwagen

Grijp deze kans en ontvang snel reactie

Dit is een verplicht veld.

Vragen? 0594-515999

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's