Restaurant Leek

Restaurant Leek

Stop die zoektocht naar een restaurant in Leek maar, want je hebt het geflikt. Je bent bij De Postwagen beland, een comleet vernieuwd restaurant met alles wat je nodig hebt. Denk aan heerlijke gerechten, samengesteld met vooral biologische producten uit Leek en omgeving. Tel daarbij op de prachtige zaal waarin je uit eten gaat én het vriendelijke personeel dat je met plezier bedient. Het wordt een onvergetelijk etentje.

Nom, nom, nom... Culinaire specialiteiten

Dit restaurant in Leek draait om het presenteren van de lekkerste gerechten. Daarvoor zetten we dus veel in op biologische producten uit Leek en de regio. We vinden het belangrijk om betrokkenheid in de regio te stimuleren, zodat iedereen geniet van de smaakparels op onze menukaart. Lekker vers. Onttdek onze huisgemaakte salades, boerderijkip en eigengemaakt boerenlandbrood. Nom, nom, nom... Voor culinaire specialiteiten zit je in Leek wel goed.

Voor culinaire specialiteiten zit je in Leek wel goed

Een lunch in De Postwagen is een feest voor je mond. 's Middags en 's avonds. Het vlees smaakt in Leek lekkerder dan waar dan ook en steeds meer enthousiaste fans gaan voor onze visgerechten. Intussen hebben we de volste aandacht voor vegetariërs, want ook hen willen we een fantastische avond bieden.

Speciale wensen

Misschien heb je speciale wensen. Of je volgt een bepaald dieet. Het kan allemaal. We houden graag rekening met je wensen. Glutenallergie? De Postwagen Leek heeft een menukaart met glutenvrije gerechten. En eet je liever geen vlees? Geen probleem. We hebben voldoende aantrekkelijke alternatieven.

Centraal gelegen restaurant

De Postwagen ligt in de gemeente Leek en is uitstekend bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Buitenpost; Surhuisterveen; Marum, Roden en Zuidhorn. Ook vanuit grotere plaatsen als Groningen; Heerenveen, Drachten en Assen ben je in korte tijd bij De Postwagen. Sowieso voelt de rit naar De Postwagen meestal plezierig aan, omdat je voor een groot gedeelte over de snelweg kunt gaan.

Het beste en gezelligste restaurant van Leek is De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie