Uit eten Groningen

Uit eten Groningen

Uit eten in Groningen in een sfeervol en gezellig restaurant. Het zijn tien woorden die samen de belofte van De Postwagen ('Een uitje met geluksmomentjes') onderstrepen. Je kunt hier uitstekend terecht voor een heerlijk avondje uit eten. Kom romantisch met z'n tweetjes of neem juist de hele familie mee. Ook je vrienden zijn welkom bij de Trots van Tolbert. 

Prachtig pand in de provincie! 

Vanuit heel Noord-Nederland zijn we prima bereikbaar, door de ligging in de buurt van de A7 (op enkele minuten). Vooral in de provincie Groningen is het slechts een kort stukje rijden naar De Postwagen. Vanuit dorpen als Leek, Roden en Marum ben je er zelfs in tien minuten. Vanaf de rand van Stad (Groningen) is het ongeveer een kwartier rijden naar ons prachtige pand in Tolbert. 

Goedkoop uit eten in Groningen?

Uit eten gaan hoeft niet langer een uiterst kostbare bezigheid te zijn. In de provincie bestaan er nog betaalbare prijzen. De Postwagen ontvangt jullie op vriendelijke wijze in een sfeervolle eetzaal. Daar maken jullie kennis met de smakelijke gerechten. We zijn een restaurant met gezond eten en we gaan voor topkwaliteit. Nog steeds kun je hier relatief goedkoop uit eten.

Heerlijke gerechten

Bij ons in Groningen heb je de keuze uit een gevarieerd menu met heerlijke gerechten. Natuurlijk hebben we daarnaast een kaart met enkel vegetarische gerechten. Tel daar het Glutenvrij menu bij op en het is duidelijk dat we met iedereen rekening houden. Zo is uit eten in Groningen een feest voor de liefhebber van lekker eten. Bekijk de menukaart van het restaurant, smullen maar...

Een feest voor de liefhebber van lekker eten

Uit eten met een groep

Voor groepen hebben we bijzonder aantrekkelijke opties. De buffetten en de Indoor Barbecue bijvoorbeeld. Uit eten met een groep in Groningen is al met al een aanrader. Voorkom de situatie dat we volgeboekt zijn en reserveer op tijd. Dat geldt ook voor de vele activiteiten die we aanbieden.

Smaakvol uit eten in Groningen begint bij grand café De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie