Militaire Dienstplichtspel vrijgezellenfeest

Groepen geven aan: onvergetelijk vrijgezellenfeest • veel lol • militair in één dag

Stel je voor: iedereen om je heen is doodstil en je richt in opperste concentratie het wapen op de roos. Je vingers trillen een beetje, want je weet: die oorverdovende knal komt er bijna aan. Je hart klopt in je keel, je haalt de trekker over en... PANG! Pal in de roos! Blijk jij een natuurtalent te zijn?

Na een dagje schieten met pistolen en geweren, het doen van een kompastocht en het oplossen van een tangram voel je je een echte militair. Doorzettingsvermogen, lef en teamwork staan centraal en maken van deze dag een onvergetelijke beleving. Proef van het militaire leven tijdens het Militaire Dienstplichtspel en je komt er geheid achter wat het betekent om militair te zijn!

De Postwagen roept collega’s, families en vriendengroepen op om de dienstplicht te (her)beleven tijdens het spannende en vermakelijke Militaire Dienstplichtspel. Op een locatie vlakbij De Postwagen krijgen de deelnemers een uitdagend trainingsprogramma aangeboden. Onder leiding van onze 'strenge' militaire staf krijgen de deelnemende militairen daarnaast verschillende missies opgedragen, die ze als gedisciplineerde eenheid moeten volbrengen. En natuurlijk is er bij De Postwagen, anders dan bij de officiële dienstplicht, ook ruimte voor veel lol en gezelligheid tijdens de oefeningen!

Ruimte voor veel lol en gezelligheid

Iedereen kan meedoen aan het Militaire Dienstplichtspel, ook ongetrainde mensen zonder goede conditie. Zolang je maar beschikt over de juiste motivatie én de bereidheid om de opdrachten met elkaar als een echte eenheid uit te voeren. Dat is wat jullie tot een hecht team maakt!

Gekleed in een legergroene overal komen de volgende onderdelen tijdens het Militaire Dienstplichtspel aan bod: de brandcardrace, pistool- en geweerschieten, de mini GPS-tocht en een paar uitdagende verrassingsoefeningen! Je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag met je gezelschap. Wie heeft het militaire talent en wie zal er in de roos gaan schieten? Ontdek het bij De Postwagen!

Militaire Dienstplichtspel vrijgezellenfeest

+-90 minuten | 17,- p.p. (vanaf 17 personen)

+-90 minuten | 289,- per groep (8 tot 17 personen)


Gaaf voor collega’s, families en vriendengroepen

Doorzettingsvermogen, lef en teamwork

Een onvergetelijke dag met jouw gezelschapDit vrijgezellenuitje is gewild

Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 

Delen:
Recensies
Monique

Wij zijn zaterdag bij de postwagen geweest met een groep vriendinnen voor een vrijgezellenfeest. We hebben het militair dienstplichtspel gedaan! Het was super. Zondag werden we allemaal wakker met spierpijn, zowel van de oefeningen die we moesten doen als van het lachen. Heel goed en afwisselend, een echte aanrader. Daarna de tafel barbeque, ook goed geregeld, super lekker en veel keus. Kortom voor een leuke prijs kun je hier een hele leuke dag hebben!

Braveheart Shipping BV

Wij zijn hier met ons personeelsuitje geweest we hebben het militaire spel gedaan dat was geweldig en goed voor de teambuilding. 's avonds heerlijk gegeten in het restaurant overnacht in de mobile loge en 's morgens stond er een heerlijk ontbijt. Wij hebben genoten!!! Dank ook aan Teun en Jessica :)

Neven en Nichtendag 2012

Superleuke dag gehad!!! GPS tocht en Miltitair dienstplichtspel gedaan..... en een heerlijke lunch tussen door!! Alles top geregeld, vriendelijk personeel!! Aanrader!

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's