Jaren 80 feest Tolbert

Jaren 80 feest Tolbert

Tweemaal per jaar wordt er een geweldig volksfeest georganiseerd in Tolbert, altijd op de laatste zaterdag in oktober en op een zaterdag in maart. Het jaren 80 feest is ongekend populair. Voorkom teleurstelling en reserveer op tijd kaarten via Jaren80feest.nl. Zo weet je zeker dat je deel uit maakt van een gezellige bende feestgangers die genieten van pure klassiekers.

Het begon allemaal in 2003. Oud-deejay's Fré Suurd, Rogier Niessen en Sikko Cazemier hadden vooral in de jaren 80 heel veel samen gedraaid in diverse café's, dorpshuizen en andere gelegenheden in de regio. In 2003 besloten ze om een reüniedisco te organiseren bij de trots van Tolbert, de Postwagen. Het eerste feest op 15 maart 2003 werd een gigantisch succes. Oude tijden herleefden!

Sindsdien zijn de plaatjesdraaiers niet meer weg te denken bij De Postwagen. Elk vervolg werd een spektakel. Inmiddels is het feest uitgebreid naar meerdere zalen en staat ook oud-deejay Adam Postema uit Leek achter de draaitafels. Heb jij weer zin in het mooiste jaren 80 feest van Drenthe, Friesland en Groningen? Grijp deze buitenkans... verzeker jezelf van de exclusieve tickets via Jaren80feest.nl!

 

 

 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's