crazy bingo<

Crazy Bingo

Dit zeggen groepen: al snel fanatiek • heel gezellig • bediening is vriendelijk

Dit is bingo in een geheel nieuw jasje. Denkt u bij bingo aan een stoffige bedoening in het dorpshuis waar de oude buurvrouw elke week aan meedoet? Dan heeft u nog nooit Crazy Bingo gespeeld!

 • Bingo zoals nooit tevoren
 • Fantastische, typische bingoprijzen
 • Geweldige avond beleven

Crazy Bingo

De basisregels van bingo zijn u waarschijnlijk wel bekend door bingoavonden op de camping of tijdens feestjes. Voor iedereen die het even niet meer weet wordt er een opfrisronde op de gewone manier gespeeld. Onze lieftallige assistente zorgt ervoor dat de ballen één voor één uit de automaat rollen. En dan is het een kwestie van goed opletten en uw pen in de aanslag houden.

Zeker weten dat u en uw gezelschap een geweldige avond beleven!

Bingo spelen zoals nooit tevoren

Onze entertainer maakt van ‘gewoon’ bingo Crazy Bingo! Hij of zij maakt een feestje van dit simpele spel door verhalen te vertellen, quizvragen te stellen, muziek te draaien en opdrachten uit te delen. Hiermee kunt u punten verdienen om bingo te krijgen. Afhankelijk van het aantal bingo's en groepen zullen er meerdere rondes gespeeld worden. Uiteraard zijn er werkelijk fantastische typische bingoprijzen te winnen, zoals foute zonnebrillen, oogverblindend mooie kunstgeraniums en wc-papier van geld! Zeker weten dat u en uw gezelschap een geweldige avond beleven! En wie weet.. misschien kunt u uw oude buurvrouw ook wel overtuigen om eens Crazy Bingo te spelen.

Overzicht

 Deze activiteit is erg gewild
 Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd

 • +-120 minuten | 11,75 p.p. (vanaf 20 personen)
 • +-120 minuten | 235,- per groep (8 tot 20 personen)
Veelgestelde vragen over Crazy Bingo

Ja, je kunt nu eerst een schatting doorgeven en later het definitieve aantal personen.

 • Let op: wijzigingen in het aantal personen kun je nog doorgeven tot 5 dagen voor de reserveringsdatum. 
 • Het doorgegeven aantal personen wordt berekend. 
 • Het afmelden van personen binnen 5 dagen vóór de datum kan in rekening worden gebracht.

Eventuele wijzigingen in het aantal personen ontvangen we bij voorkeur via de mail (info@postwagen.nl).

Ja, beide is mogelijk. 

 • Betalen kan ter plekke op de dag dag zelf. Dit kan per pin of contant.
 • Ook is het mogelijk om achteraf per factuur het benodigde bedrag te vergoeden.
 • Je kunt dus nu reserveren en later betalen. 

Er zijn verschillende opties voor het drinken. Zo kun je onder andere kiezen voor losse drankjes (op nacalculatie), consumptiemunten of een drankenarrangement. Neem de mogelijkheden door. 

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum en vink aan dat je een offerte wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste onderdelen toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Op deze pagina zie je een kalender staan:

 • Kies een datum voor je activiteit en vink aan dat je een reservering wilt samenstellen. Kies 'Volgende'. 

Vervolgens kun je de gewenste activiteit(en) toevoegen. Ook is het mogelijk om eten, drinken en extra's toe te voegen.

Let op: je kunt reserveren zonder te betalen. Betalen kan op de dag zelf (pin/contact) of achteraf (factuur).

Parkeren is gratis.

 • De parkeergelegenheid is ruim opgezet, er zijn ontzettend veel plekken beschikbaar.

Soms zijn er verkeersregelaars voor de veiligheid en doorstroming. Gasten dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen.

Ja. Voor ouderen hebben we variant MAXbingo. Geef in het opmerkingenveld bij de offerte of reservering aan of deze variant de voorkeur geniet.

Ja. Bij deze activiteit geldt er voor groepen vanaf 50 personen een speciale voordeelprijs (op aanvraag).

Ja. Vanaf 20 volwassenen geldt er een korting voor kinderen.

Kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 p.p.
Kinderen tot 5 jaar: gratis

Je kunt zelf een arrangement samenstellen door onderdelen (zoals activiteiten en eten) toe te voegen aan je offerte of reservering. Combineer je activiteit bijvoorbeeld met één van de volgende aanbevolen opties:

 

 

Bekijk Activiteiten en Eten voor alle combinaties

Ingrid

Wij hebben heerlijk gegeten en de Crazy Bingo was top. Gelachen en genoten. De bediening was goed en zeer vriendelijk!

Roelie Plutschouw

Het was een leuke ervaring in een prachtige ruimte. Eten was Heel goed. Samen crazy bingo gedaan, er werd heel veel gelachen. Veel positieve reacties gehoord. Top ga zo door

Humanistische Uitvaart Begeleiding Fryslan

We hebben allemaal genoten van onze avond bij de Postwagen. Na een rondje Crazy Bingo werden we verwend met een geweldig buffet. Zeer vriendelijke bediening. Zeker een aanraden voor iedereen !

A. Hokse

Met vrienden/vriendinnen de escaperoom gedaan en crazy bingo, daarna lekker gegeten. Enthousiast personeel, door verschillend personeel geholpen en allemaal even vlot goede bediening. Alles prima voor elkaar

De Vries Road & Rail Logistics

28 november hebben wij ons personeelsuitje bij De Postwagen gehouden. Allereerst hebben we de Crazy Bingo gedaan, erg leuk! Ook degene die niet van bingo houden worden fanatiek. Wel jammer dat ze voor alle cijfers maar 1 vraag hebben dus in de 2e ronde heb je een grote kans dat je de vragen nogmaals krijgt, maar verder ontzettend leuk. Na de bingo hebben we de binnen BBQ gedaan. Dit was top geregeld en smaakte erg goed. Al met al hebben we een erg gezellige middag/avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar.

Taxi Troost en de Boer, Wolvega-Tolbert

Een hele gezellige avond gehad. Twee spontane jongens die het crazy bingo spel met ons gespeeld hebben. Daarna een geweldig lekker diner. De smulsteen is een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. Hele goede bediening

p.v jumbo joure

Wij hebben crazy bingo gedaan. Wat eerst wat moeilijk op gang kwam maar uiteindelijk wel heel gezellig was. De bediening was vriendelijk en was prima. Het buffet was heerlijk. Dus een geslaagd p.v feestje.

R. Polman

We hebben een fantastische dag gehad, heerlijk weer, op de funriders was een heel avontuur,. tevens was de crazy bingo en pubquis ook goed bevallen, Bedankt voor de goede zorgen en flexibiliteit.

Tineke

We zijn voor de 2e keer bij de postwagen geweest voor een personeelsuitje! Dit keer zijn we weg geweest op de funriders en solexen! Daarna nog een crazy bingo gedaan, en daarna heerlijk gegeten (steengrillen). Het was weer top! We hebben erg genoten! Tip : De voorbereiding op de crazy bingo kon beter! Alles moest nog klaar gezet worden, en we konden met pijn en moeite een kop koffie + iets lekkers erbij krijgen. Dit vonden we erg jammer! Verder was het erg leuk! Zeker weer voor herhaling vatbaar! Mvg

Uw recensie is geplaatst!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

 • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
 • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
 • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's