Bedrijfsuitje outdoor organiseren

Bedrijfsuitje outdoor organiseren

Voor de hele organisatie een bedrijfsuitje outdoor organiseren... Dat is een makkelijk klusje als je aanklopt bij partycentrum De Postwagen. Selecteer enkele activiteiten en kies er lekker eten bij. Dan wordt een bedrijfsuitje outdoor zomaar een groot succes. Hieronder helpen we je alvast op weg met voorbeelden van zo'n outdoor bedrijfsuitje. 

Ontspannende outdoor bedrijfsuitjes

Beleef de Moonwalker

Wist je dat je met je benenwagen een behoorlijke snelheid kunt maken? Je weet waarschijnlijk wel hoe een loopband eruitziet. Stel je voor dat je een loopband combineert met een soort fietsframe. Wat krijg je dan? Juist, de unieke Moonwalker. De eerste loopband ter wereld die je daadwerkelijk verder brengt. Op snelheid. Supergaaf als bedrijfsuitje outdoor. Beleef de Moonwalker.

Grappige en uitdagende 'wandeltochten'

Lekker lachen met collega's. Daarvoor hoef je niet per se voertuigen als de VETbike te huren. Je kunt ook gewoon een wandeling maken. Hoewel, gewoon? Met een fotospel of ezel krijgt de wandeling een totaal nieuwe dimensie. En het wordt helemaal anders met een virtuele dorpsplattegrond op een tablet, waarmee de hele 'stad' verandert in een speelveld (The Blacklist Citygame). 

De wandeling krijgt een totaal nieuwe dimensie

Veel meer uitjes

De Postwagen heeft voor groepen van 5 tot 1.500 personen (en meer) de leukste activiteiten. Dat betekent dat ons aanbod ontzettend breed moet zijn en dat klopt: de voorbeelden hierboven belichten slechts een deel van het totaalaanbod. Bekijk alle uitjes voor een volledig overzicht van de mogelijkheden of ga voor een bedrijfsuitje op maat. We regelen alles voor je. Vergeet niet om even een kijkje te nemen bij het eten!  

De Postwagen: voor een leuk en uniek outdoor bedrijfsuitje.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie