Een bedrijfsuitje met overnachting

Een bedrijfsuitje met overnachting

Maak het bedrijfsuitje extra bijzonder door te kiezen voor een bedrijfsuitje met overnachting. Onze groepsaccommodatie is de kers op de taart van elk dagje uit. De zaal biedt volop ruimte voor eigen feestjes, mede door de aanwezigheid van een bar en tapinstallatie. Het was al een gezellige dag, maar deze afterparty maakt het allemaal nóg mooier. 

Activiteiten tijdens een bedrijfsuitje

Voor het bedrijfsuitje zelf hebben we allerlei activiteiten. Er zijn zoveel opties, dat we jullie graag een aantal tips geven. We trappen af met de Ik hou van Holland en Jongens tegen de meisjes. Dit zijn spelshows die overeenkomsten hebben met de spelshows van televisie. Beide activiteiten zijn populair als bedrijfsuitje. Toeren met de VETbike valt ook in de smaak. 

Bereid je voor op de dienstplicht, want het leger van De Postwagen heeft jullie nodig. Het Militaire Dienstplichtspel is een bedrijfsuitje vol 'serieuze' oefeningen. Bijna net zo serieus is Sterrenslag, een combinatie van een stormbaan en verschillende spellen. Tot slot wijzen we met plezier naar de Moonwalker, die razend populair is. Bekijk alle uitjes

Voor het bedrijfsuitje zelf hebben we allerlei activiteiten

Samen uit eten 

Na het vermaak is het best verleidelijk om gezellig uit eten te gaan:

Een overnachting bij het bedrijfsuitje

We gaan richting de late avonduurtjes. Duik nog even de escape room in. Uiteindelijk is het dan toch echt tijd voor een eigen slotfeest in de unieke groepsaccommodatie. Heb je ooit eerder in voormalige radioverbindingswagens van het Russische leger geslapen? Dit is je kans. Eerst lekker losgaan, vervolgens direct je bed inrollen. Feest!

De Postwagen is een leuke locatie voor een bedrijfsuitje met overnachting.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie