Een bedrijfsuitje indoor

Een bedrijfsuitje indoor

Een bedrijfsuitje indoor is een verstandige en veilige keuze: je hebt gegarandeerd een gezellige dag of avond. Beleef het plezier en geniet met je collega's van de aangename sfeer in ons partycentrum. De Postwagen heeft meerdere indoor activiteiten voor kleine en grote groepen. We zetten de populairste uitjes voor je op een rijtje.

5 leuke indoor activiteiten

Je hoeft niet langer rekening te houden met het weer; een bedrijfsuitje indoor geeft altijd veel lol. 5 leuke (en populaire) indoor personeelsuitjes: 

Andere ideeën zijn Bijlwerpen de Retro Games en Linedancing. Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit het grote aanbod. Over 'groot' gesproken, je kunt het ook groots aanpakken met een XXL bedrijfsuitje op maat.

Je hoeft niet langer rekening te houden met het weer; een bedrijfsuitje indoor geeft altijd veel lol

Lekker uit eten

Een activiteit indoor is pas echt geslaagd met lekker eten. Tref jij het even: De Postwagen heeft een goed gewaardeerd restaurant, waar jullie genieten van de beste gerechten (eventueel glutenvrij of vegetarisch). Ook zijn er smaakvolle buffetten

Een bedrijfsuitje indoor betekent niet dat barbecueën onmogelijk is. Integendeel: onze grote indoor barbecue heeft plek voor groepen vanaf 20 personen. Ben je met een kleinere groep? Dan hebben we een heel aantrekkelijk alternatief: Het Farmhouse 3 gangen buffet (8 tot 25 personen). Het woord 'gezelligheid' komt daarbij spontaan tot leven. 

Een goed gewaardeerd restaurant, waar jullie genieten van de beste gerechten 

De dag goed afsluiten!

In principe is het eten al een volwaardige afsluiter van de dag, maar vergeet niet de kracht van een knallend slotfeest. Zeker weten dat je collega's het bedrijfsuitje dan nooit meer vergeten. Dé manier om een geslaagd bedrijfsuitje indoor te verheffen tot een (bijna) legendarisch bedrijfsuitje. 

Themafeestjes

Het slotfeest is een themafeest naar keuze: de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie