Bedrijfsuitje ideeën

Bedrijfsuitje ideeën

Het is weer eens tijd voor een gezellig dagje uit met de medewerkers van het bedrijf waar je werkt. Een bedrijfsuitje organiseren is stiekem best spannend. Eigenlijk is het een uitdaging om een leuk programma samen te stellen. En het liefst wil je natuurlijk dat het een groot succes wordt. Hoe je dat doet? We zetten wat goede ideeën op een rijtje. 

4 ideeën voor een geslaagd bedrijfsuitje

1. Goede mix

Een bedrijfsuitje waar ze nog lang over praten. Dat bereik je als je een goede mix maakt van actieve en ontspannende onderdelen in je programma. Voor activiteiten als het Militaire Dienstplichtspel, Sterrenslag en Linedancing is meer lichamelijke inspanning nodig dan voor activiteiten als het WC-pot-Race, de VETbiketocht of Ik hou van Holland

2. Uit eten

Een bedrijfsuitje wordt nog leuker als je samen uit eten gaat. Bij restaurant De Postwagen zijn er meerdere opties voor een gezellig etentje. Je kunt hierbij denken aan het luxe keuzemenu voor groepen, de beste buffetten of een overheerlijke BBQ arrangement. Ook een High Tea is een goed idee. Een ideale aanvulling op de teamactiviteit. 

3. Themafeestjes

Gewoon een goed feestje bouwen met z'n allen. Ontzettend gaaf en het is nog best makkelijk hoor: een passende aankleding van de zaal + de muzikale omlijsting + (uiteraard) alle collega's in outfits die bij het themafeest horen. Dat laatste regel jij, de rest regelen wij. We faciliteren de Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest.

4. Bedrijfsuitje + Overnachting

Teambuilding bereik je door samen te zijn. Samen activiteiten doen, samen eten en... samen overnachten... in Russische legerwagons. Een unieke groepsaccommodatie om jullie bedrijfsuitje ook echt uniek te maken.

De (intern gekoppelde) feestzaal die er bij hoort, maakt het helemaal af. Zo kun je het heel laat maken. De volgende dag is een Bourgondisch Lunchbuffet een prettig idee: fatsoenlijk uitslapen en daarna aanschuiven voor een welkome maaltijd!

Samen overnachten... in Russische legerwagons

Originele ideeën voor de activiteiten

We hebben hierboven al wat voorzetjes gegeven voor geslaagde bedrijfsuitjes, maar er zijn meer mogelijkheden. Bijlwerpen is een bijzonder origineel idee, net als The Blacklist Citygame. Verder vermelden we met veel plezier de Crazy Bingo en Alles mag vandaag. Tot slot zijn de VETbikes en de Moonwalkers eveneens originele ideeën.

Uitjeslocatie en restaurant De Postwagen: een uitje met geluksmomentjes.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie