Een creatief bedrijfsuitje

Een creatief bedrijfsuitje

Is uw bedrijf toe aan wat creatieve afwisseling? Laat dan uw creatieve kant zien met een creatief bedrijfsuitje. Zo gaat u gezellig met uw collega's samen iets maken en bedenken. De Postwagen biedt een aantal leuke creatieve personeelsactiviteiten aan. Hieronder vindt u een aantal van die leuke uitjes.

Creatieve bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje combineren met creativiteit? Dat kan bij de Postwagen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop glasdecoratie? Bij deze workshop leert u onder deskundige begeleiding mooie ovale schalen maken. Of kies uit een:

Er worden nog veel meer workshops georganiseerd, bekijk hier een overzicht van alle workshops.Met een creatief bedrijfsuitje zit u altijd goed!

Eten en drinken

Wilt u de dag goed afsluiten, doe dit dan met een gezellig diner met z'n allen. De Postwagen heeft u een aantal lekkere etensmogelijkheden te bieden. Wat dacht u van een stamppotbuffet? Of onbeperkt spareribs eten? Heeft u te weinig tijd om uitgebreid te dineren? Kies dan voor wat lekkere hapjes, zo gaat u tenminste niet met een lege maag naar huis. Voor alle dinermogelijkheden kunt u kijken bij eten.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's