Uit eten in Groningen

Uit eten in Groningen

Een smeltkroes van eten. Een historisch ogend pand. Een team van betrokken medewerkers. Hiermee biedt restaurant De Postwagen een wereld aan geluksmomentjes. Uit eten is altijd al gezellig, maar het wordt helemaal leuk in het Groningse Tolbert. Met plezier heten we je welkom in de fraaie eetzaal. Geniet van het eten met je vriend(in) of met een groep. 

Restaurant in de buurt

Vanaf de zuidelijke ringweg in Groningen (richting Drachten) is het ongeveer een kwartier rijden naar ons restaurant in Tolbert. Vanuit dorpen als Leek, Roden en Marum ben je er zelfs in tien minuten. Zo zijn we voor Stad en Ommeland een restaurant in de buurt. Vanuit plaatsen als Heerenveen, Buitenpost en Oosterwolde is het nog steeds goed te doen (hooguit een half uur rijden). 

Goedkoop uit eten in Groningen

Je kunt bij De Postwagen niet alleen lékker uit eten, maar je kunt hier ook goedkoop uit eten. Gerechten van topkwaliteit worden hier gecombineerd met betaalbaarheid. Onze koks bereiden voor jou de smakelijkste gerechten voor redelijke prijzen. Door deze combinatie kom je zeker nog eens terug. De Postwagen heeft niet voor niets een trouwe achterban van terugkerende 'fans'.

Gerechten van topkwaliteit worden hier gecombineerd met betaalbaarheid

Lunch en diner in Groningen: 7 populaire opties

We zijn een restaurant met gezond eten, van lunch tot (uitgebreid) diner. Voor het middageten en het avondeten zijn er veel mogelijkheden. We hebben enkele populaire opties voor je op een rijtje gezet.

De 6 toppers:

Centraal gelegen grand café: uit eten in Groningen doe je bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie