Ideeën voor een geweldig trouwfeest

Ideeën voor een geweldig trouwfeest

Binnenkort mogen jullie elkaar kussen. Dat mag vaker, alleen nu gaat het écht ergens om. De ringen. Jullie huwelijk. Verbonden. Getrouwd! Dit is dus niet zomaar een kus. Het is een kus die staat voor eeuwige liefde. Trouwen doe je (meestal) maar één keer, dus daar hoort een fantastisch trouwfeest bij. Wij zetten zeven trouwfeest ideeën op een rijtje. 

5 trouwfeest ideeën

Trouwfeest idee 1: Kies een chique of landelijke trouwlocatie

Jullie bruiloft verdient een schitterende setting vol sfeer en stijl. Denk hierbij aan een chique of landelijke trouwlocatie. De Postwagen heeft in beide categorieën mooie trouwzalen beschikbaar. Dorpzicht en 't Koetshuis zijn de absolute toppers onder de bruidsparen, maar ook het Steak House doet het supergoed. Verder is De Doorrit het vermelden waard. 

Trouwfeest idee 2: Personaliseer de verlichting

In zowel 't Koetshuis als De Doorrit heb je de mogelijkheid om de verlichting in de zalen te personaliseren, door middel van het aanpassen van de kleuren. Hiermee creëer je nog meer sfeer en beleving. Voor je het weet is de zaal oranje en blauw, of rood en groen. Het kan allemaal afgestemd worden op jullie wensen en het geeft de unieke trouwlocatie een extra persoonlijk tintje.

Trouwfeest idee 3: Vermaak gasten met speciale acts

Aantrekkelijke ideeën: een rode loper, een fotostand en levende standbeelden. Champagnegirls of candygirls voorzien gasten van drank of zoetigheden. Met dit soort prachtige ontvangstacts is het bruiloftsfeest extra bijzonder. Een ander origineel idee: een karikaturist (side entertainment) die jullie en de gasten vastlegt. Een blijvende herinnering aan wie er allemaal waren. Hartstikke leuk! 

Origineel idee: een karikaturist (side entertainment) die jullie en de gasten vastlegt

Trouwfeest idee 4: Selecteer een thema 

Voor een bruiloft in Las Vegas zit je in Noord-Nederland al goed. De Postwagen levert op verzoek allerlei thema's voor het trouwfeest. Kom, pak je lasso maar! Het thema 'Country & Western' is vaak in trek. Wat voor thema je ook wenst, hét partycentrum van Noord-Nederland regelt het voor je. Selecteer een thema voor een memorabel trouwfeest. 

Trouwfeest idee 5: Verleid je smaaksensoren 

Tip voor de huwelijksreceptie: De Postwagen is naast een geliefde trouwlocatie een uitstekend gewaardeerd restaurant. Hier worden de smaaksensoren van gasten verleid door voortreffelijk eten en drinken. De buffetten zijn populair en met name het 3 gangen buffet Farmhouse en de Indoor Barbecue springen eruit. Natuurlijk zijn er diverse bruiloftsarrangementen

De aantrekkelijkste trouwlocatie van Noord-Nederland: partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
De Trots van Tolbert

Restaurant, vergaderlocatie en trouwlocatie. Geluksmomentjes sinds 1780.

  • Historisch restaurant
  • Fraaie vergaderlocatie
  • Stijlvol trouwen