Teamuitje Drenthe

Teamuitje Drenthe

Je collega's en jij willen een fijne dag beleven. Een teamuitje in Drenthe moet toegankelijk, vermakelijk, maar bovenal gezellig zijn. Bij Partycentrum De Postwagen ben je met de leuke activiteiten en vriendelijke medewerkers verzekerd van een geslaagd en onvergetelijk teamuitje. We zetten diverse uitjes voor je in de schijnwerpers.

Drie uitjes in de schijnwerpers

  1. Een ouderwets leuk teamuitje: doe een stapje terug in de tijd (jaren 60) en ga lekker rondtoeren op de solex. Absoluut vermakelijk.
  2. Een muzikaal en competitief teamuitje: beantwoord vragen die alleen echte kaaskoppen kennen bij Ik hou van Holland. Zing vooral mee.
  3. Een grappig en geniaal teamuitje: zoek de saboteur bij Ontmasker de Mol.

Natuurlijk biedt De Postwagen Drenthe nog veel meer activiteiten aan.

Een grappig en geniaal teamuitje

Maak je teamuitje compleet met lekker eten

Een dagje uit met je collega's betekent een en al gezelligheid. Zeker als je lekker uit eten gaat. De Postwagen heeft een geliefd restaurant waarbij je kunt kiezen van de speciale menukaart voor groepen. Iedereen betaalt dan precies dezelfde prijs, wel zo makkelijk. Verder zijn de Toffe Tafelgrill en de Bulgaarse Smulsteen regelrechte aanraders.

Tip: sluit af met een feestje

Er zijn verschillende manieren om teamuitje af te sluiten, maar het Foute Feestje is toch wel de beste manier. Hijs jezelf in de foutste oufit ever en bewonder je collega's die hetzelfde doen. Het teamuitje was 'leuk', nu is het 'legendarisch'. Haters van het Foute Feestje kunnen zich vast vermaken met de superleuke alternatieven: de Smartlappenavond met Karaoke, de Silent Disco of de Pubquiz. Het was nog lang onrustig in Drenthe... Gelukkig kun je hier overnachten.

Hijs jezelf in de foutste oufit ever

Centraal gelegen

De Postwagen is gevestigd in het Westerkwartier, de regio centraal tussen Groningen, Friesland en Drenthe. Via de snelweg (A7) ben je er zo. Vanaf de afrit (33/34) is het slechts nog een paar minuten rijden.

Het leukste teamuitje van Drenthe vier je bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172