Teamuitje Drenthe

Teamuitje Drenthe

Je collega's en jij willen een fijne dag beleven. Een teamuitje in Drenthe moet toegankelijk, vermakelijk, maar bovenal gezellig zijn. Bij Partycentrum De Postwagen ben je met de leuke activiteiten en vriendelijke medewerkers verzekerd van een geslaagd en onvergetelijk teamuitje. We zetten diverse uitjes voor je in de schijnwerpers.

Drie uitjes in de schijnwerpers

  1. Een sportief leuk teamuitje: ga lekker rondtoeren op de VETbike . Absoluut vermakelijk.
  2. Een muzikaal en competitief teamuitje: beantwoord vragen die alleen echte kaaskoppen kennen bij Ik hou van Holland. Zing vooral mee.
  3. Een grappig en geniaal teamuitje: racen op elecktrische WC-potten. Met je collega's de pot op!

Natuurlijk biedt De Postwagen Drenthe nog veel meer activiteiten aan.

Een grappig en geniaal teamuitje

Maak je teamuitje compleet met lekker eten

Een dagje uit met je collega's betekent een en al gezelligheid. Zeker als je lekker uit eten gaat. De Postwagen heeft een geliefd restaurant waarbij je kunt kiezen van de speciale menukaart voor groepen. Iedereen betaalt dan precies dezelfde prijs, wel zo makkelijk. Verder zijn Het Farmhouse 3 gangen buffet en de Indoor Barbecue regelrechte aanraders.

Tip: sluit af met een feestje

Er zijn verschillende manieren om teamuitje af te sluiten, maar het Foute Feestje is toch wel de beste manier. Hijs jezelf in de foutste oufit ever en bewonder je collega's die hetzelfde doen. Het teamuitje was 'leuk', nu is het 'legendarisch'. Haters van het Foute Feestje kunnen zich vast vermaken met de superleuke alternatieven: zoals de Pubquiz. Het was nog lang onrustig in Drenthe... Gelukkig kun je hier overnachten.

Hijs jezelf in de foutste oufit ever

Centraal gelegen

De Postwagen is gevestigd in het Westerkwartier, de regio centraal tussen Groningen, Friesland en Drenthe. Via de snelweg (A7) ben je er zo. Vanaf de afrit (33/34) is het slechts nog een paar minuten rijden.

Het leukste teamuitje van Drenthe vier je bij Partycentrum De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie