Restaurants in de buurt

Restaurants in de buurt

Staak je zoektocht naar restaurants in de buurt, want je hebt De Postwagen gevonden. Bij dit fraaie restaurant weet je zeker dat het een heerlijk etentje wordt. In 2013 is het restaurant volledig opnieuw opgebouwd, met een karaktervolle knipoog naar de eeuwenoude historie.

Sinds die metamorfose mogen we De Postwagen één van de mooiste restaurants in de buurt noemen. Gasten zijn enthousiast over de inrichting, het eten en de vriendelijke bediening. 

Sfeervol restaurant in de buurt

De Postwagen ligt in het dorpje Tolbert, wat op een steenworp afstand van Leek ligt. De afstand van het pand tot de A7 (tussen Heerenveen en Groningen) bedraagt slechts een paar minuten rijden in de auto. Daarom ben je er altijd snel in de buurt. Marum, Roden en Zuidhorn liggen sowieso al om de hoek, maar ook vanuit plaatsen als Zuidhorn, Drachten en Buitenpost ben je er zo.

  • Tolbert ligt centraal op de rand van Groningen, vlak bij Friesland en Drenthe.
  • Het is in de buurt van de A7 en daarmee in de buurt van jouw dorp of stad in Noord-Nederland.  

Ons restaurant ademt volop sfeer en gezelligheid. De historische uitstraling van het moderne gebouw verwent liefhebbers van mooie gebouwen, terwijl de inrichting aanvoelt als een warme thuishaven voor gasten uit Noord-Nederland. Ook van verder komen er gasten, maar de meeste mensen kiezen toch voor restaurants in de buurt. 

Ons restaurant ademt volop sfeer en gezelligheid

Restaurant voor alle gelegenheden

Het restaurant is er voor iedereen en voor elke gelegenheid. Een romantisch diner met z'n tweeën past uitstekend in de mooie eetzaal vooraan het restaurant, terwijl grote groepen ook een uitstekend plekje zullen vinden. Het team van De Postwagen zorgt dat alles naar wens is. Samen gaan we voor een uitje met geluksmomentjes. 

De menukaart

Allemaal leuk en aardig, maar uiteraard ben je benieuwd naar de menukaart. Op de menukaart van het restaurant vind je heerlijke hoofdgerechten met vlees. Visliefhebbers zullen voldoende opties vinden en we vergeten zeker de vegetariërs niet.  Daarnaast is er nog een glutenvrij menu. Tot slot vormen de buffetten een aantrekkelijk alternatief. 

Het is één van de leukste restaurants in de buurt: De Postwagen in Tolbert.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie