Restaurant Friesland

Restaurant Friesland

Ja, het is wel weer eens tijd. Tijd om lekker uit eten te gaan met de kinderen. Dat kun je doen bij het restaurant van De Postwagen Friesland. In Friesland bieden we talloze mogelijkheden om jezelf en je kinderen te vullen met zalig eten. Vlees, vis en vegetarische specialiteiten: in ons restaurant gaat het gebeuren. Een uitje met geluksmomentjes.

Goed en betaalbaar restaurant in Friesland

Het restaurant van De Postwagen Friesland is onlangs volledig vernieuwd, met een grote knipoog naar de eeuwenlange historie. Sindsdien zijn de gerechten en de sfeer nog beter dan voorheen. Onze gasten zijn lovend. Intussen blijven wij alle gerechten met grote zorg (en op traditionele manier) bereiden.

Wat in dat proces cruciaal is: we wilen in ons restaurant werken met streekproducten, huisgemaakt en biologisch geteeld. Waarom willen we dat? Om je te verzekeren van topkwaliteit. Het liefst nog betaalbaar. In Friesland kan zoiets. Met een beetje mazzel geeft Piet Paulusma het terrasweer een 8, zodat je ook op ons terras kunt genieten van een hapje en drankje. Al is het nooit een straf om lekker uit eten te gaan in het prachtige pand van De Postwagen.

Waarom willen we dat? Om je te verzekeren van topkwaliteit

Ook leuk voor de kinderen

Een etentje met z´n tweetjes is heel romantisch, maar met kinderen wil je misschien ook weleens iets leuks doen. De Postwagen is uitermate geschikt om met de kids naar toe te gaan. Op het speciale kindermenu staat bijvoorbeeld (onder andere):

  • Kapitein Kip
  • De Frikandelfanaat
  • Vissnackjes

Ook kunnen kinderen smullen van een té lekker toetje.

Arrangement: restaurant combineren met een leuk uitje

Onze gasten zijn dol op onze arrangementen. Dankzij een arrangement beleef je een compleet dagje uit. Je kunt bij De Postwagen Friesland terecht voor vele activiteiten. Er zitten 100% zeker leuke en originele uitjes voor je tussen. Ga de omgeving verkennen met een VETbike of Moonwalker. Duik in Het Wilde Vervolg bij een enerverende escape room. Of waag je aan The Blacklist Citygame (ook voor vrijgezellen).

Let op: niet elke activiteit is even geschikt voor kinderen. Wil je het bezoek aan het restaurant combineren met een leuk uitje en daarbij de kinderen meenemen? Overleg dan gerust even met ons team dat over de arrangementen gaat. Wat in ieder geval vast staat: na zo'n leuke activiteit is er niets leukers dan de de dag afsluiten in het restaurant met een heerlijke maaltijd.

  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Centraal gelegen in Friesland

Pluspunt van De Postwagen Friesland is dat het centraal gelegen is. Gemakkelijk te bereiken vanuit meerdere plaatsen en provincies. De dorpen Buitenpost; Surhuisterveen; Marum, Roden en Leek liggen bijvoorbeeld in de buurt. Ook als je vanuit Groningen; Assen, Drachten of bijvoorbeeld Zuidhorn komt, ben je er in no time.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie