Bijzonder restaurant Friesland

Bijzonder restaurant Friesland

Ontdek een daadwerkelijk bijzonder restaurant in Friesland: De Postwagen. Sinds 1780 al een geliefde locatie voor een hapje en een drankje. De laatste jaren is De Postwagen uitgegroeid tot een goed gewaardeerd restaurant vol sfeer en gezelligheid. In een ultramoderne keuken wordt het eten voorbereid, waarna het geserveerd wordt in een historische eetzaal.

Stijlvol, toegankelijk en gezellig

Dat is de kracht van de organisatie rond De Postwagen: een fraai restaurant met respect voor het rijke verleden, terwijl het pand onderhuids klaar is voor de toekomst.

  • Onder de historische schil zit een inventieve structuur die het mogelijk maakt om elk gezelschap te verwelkomen.
  • Concreet houdt dat in dat je met z'n tweetjes romantisch uitgebreid kunt genieten van een lekker diner, maar dat er elders ook plaats is voor een grote groep. Voor kleine groepjes en megagrote partijen zijn er passende zalen.

Dit alles maakt De Postwagen een stijlvol en bijzonder restaurant in Friesland, waarbij het lukt om voor verschillende doelgroepen toegankelijk te zijn én de gezelligheid per groep te bewaren. Kom het zelf ervaren! 

Heerlijke gerechten

Ga met vrienden lekker lunchen in de middag of kies voor één van de heerlijke hoofdgerechten tijdens het avonddiner (menukaart restaurant). We proberen zoveel mogelijk te werken met (dagverse) producten uit de regio en biologische ingrediënten. Komen jullie met kinderen? Prima! Er is namelijk een speciaal kindermenu. Ook voor vegetariërs (vegetarische gerechten) zijn er opties. 

Kies voor één van de heerlijke hoofdgerechten tijdens het avonddiner (menukaart restaurant)

Bijzondere activiteiten

De Postwagen onderscheidt zich door de talloze activiteiten, wat als extra inspiratie dient voor het predicaat 'bijzonder restaurant in Friesland'.

Een bijzonder restaurant in Friesland, dat is De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's