Kindvriendelijke restaurants Groningen

Kindvriendelijke restaurants Groningen

Reikhalzend kijk je uit naar één van de beste kindvriendelijke restaurants van Groningen. Dat is leuk, maar zorg dat je op tijd bent. Reserveer direct een plaatsje bij restaurant De Postwagen. Wij weten wat kindvriendelijk uit eten gaan is!

Met de kinderen uit eten

De Postwagen is hét restaurant om gezellig met de kinderen uit eten te gaan. Je hoeft er niet bang te zijn dat ze op de kaart niets kunnen vinden dat ze lekker vinden. Er is namelijk een speciaal menu voor de kinderen. Hierop staan gerechten als:

Lasagne  - 5,75
Vegetarische lasagne

Pannenkoek - 5,25
Pannenkoek met suiker, stroop, jam, kaas of spek naar keuze      

Kapitein Kip -  4,75
Puntzakje friet met kipnuggets                                

De Frikandelfanaat - 4,75    Populair 
Puntzakje friet met frikandel

Als je kinderen zijn uitgegeten, dan past er vast nog wel een toetje in!

Heerlijke gerechten

Dat De Postwagen één van de beste kindvriendelijke restaurants van Groningen is, wil niet zeggen dat volwassenen hier niet uitstekend kunnen dineren. Wat je smaak ook is, je zult hier in Groningen altijd een heerlijk gerecht op de menukaart vinden. Er zijn zowel vleesgerechten als visgerechten en ook de vegetariër wordt niet vergeten. Sluit de avond af met een subliem nagerecht en je gaat geheel tevreden op huis aan!

De Postwagen: hét kindvriendelijke restaurant van Groningen! Reserveer snel!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie