Goedkoop uit eten Groningen

Goedkoop uit eten Groningen

Gasten van De Postwagen zijn dolenthousiast over het decor waarin ze dineren, de stijl van het pand en de sfeer die er hangt. Gek genoeg heeft deze mooie locatie geen gekke prijzen. Het bestaat dus toch nog: lekker en goedkoop uit eten in Groningen. 

Goedkoop uit eten

Op de rand van Groningen (bij Friesland en Drenthe in de buurt) vind je restaurant De Postwagen. Sinds 1780 staat deze plek in Tolbert al voor bedrijvigheid en gezelligheid, een eindeloze bron van geluksmomentjes. Uitgerekend hier vallen de prijzen mee, zeker in verhouding met de gastvrijheid en de kwaliteit. 

Uiterst sfeervol 

Goedkoop uit eten in Groningen lijkt soms een illusie, zeker als het om een uiterst sfeervol restaurant gaat. Desondanks is het ons enigszins gelukt om de prijzen te drukken. Dat komt onder andere omdat we vaker een beroep doen op lokale leveranciers, waarmee we besparen op tijd, energie en transportkosten. 

Het bestaat dus toch nog: lekker en goedkoop uit eten in Groningen

Geliefde gerechten 

De gerechten van De Postwagen zijn geliefd. Van voorgerechten tot desserts, je smaaksensoren worden optimaal verwend. Voor vegetariërs is er goed nieuws: de traditionele hoofdgerechten (met vooral vlees en/of vis) zijn aangevuld met vegetarische gerechten. Ook mensen met coeliakie profiteren met een glutenvrij menu

Uit eten combineren met een activiteit

De solextocht, een pubquiz en de Race to Escape zijn voorbeelden van activiteiten die je hier kunt doen. Uiteraard zijn er nog veel meer uitjes beschikbaar. De activiteiten zijn gericht op vermaak, ontspanning of inspanning. Het is maar net waar je voor kiest. 

In de avond is er wellicht ruimte voor een spetterend themafeest (Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest). Na afloop hiervan kun je overnachten in de bijzondere groepsaccommodatie.  

Centraal gelegen

Vanuit heel Groningen is De Postwagen snel te bereiken. Dit heeft het restaurant te danken aan de gunstige ligging nabij de snelweg (A7). Bezoekers kunnen hun auto's of fietsen gratis parkeren op een groot terrein direct naast de deur. 

Lekker en goedkoop uit eten in Groningen doe je bij Postwagen. 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie