Goedkoop uit eten Friesland

Goedkoop uit eten Friesland

Beeld je het eens in: een prachtig pand vol historische referenties, een supersfeer en smaakvolle gerechten. Dat ziet er vast goed uit, maar de prijs zal er dan ook wel naar zijn. Niet dus. Topkwaliteit is nog 'gewoon betaalbaar' en zelfs tegen het goedkope aan. De Postwagen is het populaire adres voor stijlvol én goedkoop uit eten in Friesland. 

Gerechten voor iedereen

Een avondje culinair genieten met je vriend(in), vrienden, familie of collega’s. Er zijn genoeg gerechten voor iedereen, met normale en vriendelijke prijzen. 

De menukaart heeft een speciale sectie met uitsluitend vegetarische gerechten. Het restaurant is gevestigd in Tolbert, net op de rand van Friesland (centraal tussen Groningen en Drenthe). Met zowel de auto (via de A7) als het OV (bus) is de locatie prima te bereiken. 

Een avondje culinair genieten met je vriend(in), vrienden, familie of collega’s

Goed en goedkoop uit eten

Betaalbaar eten, gerechten van goede kwaliteit en vriendelijke medewerkers: De Postwagen is het ideale restaurant voor een heerlijk avondje uit in Friesland. Voor deze gerechten is (waar mogelijk) vooral gebruik gemaakt van biologische producten uit de streek. Omdat de ingrediënten vaak uit de buurt komen, wordt al dit eten wordt vers bereid. Ander voordeel: daardoor blijft het goedkoop. 

Goed en (relatief) goedkoop uit eten in Friesland is een mogelijkheid die veel gasten aangrijpen. Bekijk de ervaringen van eerdere bezoekers eens en laat je overtuigen. We geloven dat we je een geweldige avond kunnen geven, waarbij ook de kinderen welkom zijn: speciaal voor hen is er een aantrekkelijk kindermenu samengesteld (met méér dan alleen patat en pannenkoeken). 

Uit eten combineren met een activiteit

Maak van lunch of het diner een compleet dagje uit, door de combinatie met leuke uitjes. De Postwagen biedt unieke en originele activiteiten voor vrienden, families en organisaties. Denk onder andere eens aan de Moonwalker, escape rooms of de solex. Het vermaak valt verder prima te combineren met barbecueën (het hele jaar door) of buffetten

Blijven slapen 

Goedkoop uit eten in Friesland is slechts het begin op een avond vol feest. Je kunt bij ons meerdere (grootse) themafeestjes beleven (Après Ski Party, het Country & Westen Feest, de Foute Party, het Tropisch Strandfeestje of het Campingfeest), of zelf een mooi feest houden in de unieke groepsaccommodatie. Daar kun je ook blijven slapen. In de Russische legerwagons is er plek voor zestig man. 

Samenvattend is De Postwagen de ultieme locatie voor je verjaardag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag en elke gelegenheid je maar kunt verzinnen. We zien je graag verschijnen op ons terrein in Tolbert, waar altijd (genoeg en gratis) parkeerruimte is.

De ultieme locatie voor elke gelegenheid die je maar kunt verzinnen

Voor stijlvol en goedkoop uit eten in Friesland zit je bij De Postwagen goed.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie