Feestlocatie Bruiloft

Feestlocatie Bruiloft

Eindelijk... ze zijn getrouwd. Tijd voor een feestje. Maar waar vieren we dat? Partycentrum de Postwagen in Drenthe Friesland en Groningen heeft de ultieme feestlocatie voor uw bruiloft. Dat wordt een dag om nooit te vergeten.

Een feestlocatie voor uw bruiloft bij de Postwagen zorgt ervoor dat uw dag een onvergetelijke dag wordt. 
Zo kunt u onbezorgd uw huwelijk in, een lang en gelukkig leven. 
De ideale feestlocatie voor uw bruiloft, niet alleen gelegen in een prachtig stukje Nederland, maar tevens een van de grootste partycentra van het Noorden.

Bent u net getrouwd en wilt u dit uitgebreid vieren met een groot feest? Partycentrum de Postwagen in Groningen heeft dè perfecte feestlocatie voor u.  Hier kunt u uw bruiloftsfeest groots, maar ook klein en besloten vieren. 

Centraal in Groningen - Friesland - Drenthe

Feestlocatie Bruiloft

De Postwagen verzorgt een all-in pakket: we zorgen voor de catering en een leuk themafeest en eventuele overnachtingen zijn bij ons ook mogelijk. Makkelijker kunnen we het bijna niet maken.

Diverse activiteiten
De Postwagen is meer dan een feestlocatie voor een bruiloft. Bij ons kunt u namelijk ook diverse tochten maken en midgetgolfen. Kortom, bij ons hoeft u zich absoluut niet te vervelen.

De Postwagen is een multifunctionele feestlocatie. Bruiloft, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, wij organiseren het graag voor u. Neem dus snel contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag alle informatie.

Meer informatie over een feestlocatie bruiloft klik hier.
 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant
  • Diner & Buffet
  • Fraaie vergaderlocatie