Feestlocatie Bruiloft

Feestlocatie Bruiloft

Eindelijk... ze zijn getrouwd. Tijd voor een feestje. Maar waar vieren we dat? Partycentrum de Postwagen in Drenthe Friesland en Groningen heeft de ultieme feestlocatie voor uw bruiloft. Dat wordt een dag om nooit te vergeten.

Een feestlocatie voor uw bruiloft bij de Postwagen zorgt ervoor dat uw dag een onvergetelijke dag wordt. 
Zo kunt u onbezorgd uw huwelijk in, een lang en gelukkig leven. 
De ideale feestlocatie voor uw bruiloft, niet alleen gelegen in een prachtig stukje Nederland, maar tevens een van de grootste partycentra van het Noorden.

Bent u net getrouwd en wilt u dit uitgebreid vieren met een groot feest? Partycentrum de Postwagen in Groningen heeft dè perfecte feestlocatie voor u.  Hier kunt u uw bruiloftsfeest groots, maar ook klein en besloten vieren. 

Deze feestlocatie voor uw bruiloft kunt u tevens combineren met een activiteit. Ga als de mooie bruid op een solex door de omgeving. U zult vergezeld worden door uw familie en vrienden. Laat de hele omgeving zien dat u getrouwd bent. Of speel met de hele familie een leuke quiz, of laat u geheel verrassen door de mensen die op uw feest gekomen zijn. 

Centraal in Groningen - Friesland - Drenthe

Feestlocatie Bruiloft

De Postwagen verzorgt een all-in pakket: we zorgen voor de catering en een leuk themafeest en eventuele overnachtingen zijn bij ons ook mogelijk. Makkelijker kunnen we het bijna niet maken.

Diverse activiteiten
De Postwagen is meer dan een feestlocatie voor een bruiloft. Bij ons kunt u namelijk ook diverse tochten maken, zeilen, paardrijden en midgetgolfen. Kortom, bij ons hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Daarnaast verzorgen wij ook catering op locatie voor feesten en andere gelegenheden.

De Postwagen is een multifunctionele feestlocatie. Bruiloft, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, wij organiseren het graag voor u. Neem dus snel contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag alle informatie.

Meer informatie over een feestlocatie bruiloft klik hier.
 

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's