Eetcafé Groningen

Eetcafé Groningen

Gezelliger en mooier dan ooit: De Postwagen, het leukste eetcafé in Groningen. Sinds 1780 is er al bedrijvigheid op deze locatie. In 2013 kreeg het gebouw een historische uitstraling, die recht doet aan het verleden. Nu ademt De Postwagen sfeer en gezelligheid in een stijlvolle omgeving. Een prachtig pand met een uitstekende keuken. Welkom in ons eetcafé!

Eetcafé met uitgebreid (gevarieerd) aanbod

De Postwagen is niet zomaar een eetcafé in Groningen. Je kunt hier terecht voor een groot en gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten. Zo vind je hier bijvoorbeeld een uitgebreide lunchkaart. De lunch is er ook in buffetvorm, standaard en deluxe. Bij al het eten wordt er zoveel mogelijk gewerkt met biologische ingrediënten en producten uit de regio. 

Parel van smaak

's Avonds genieten gasten van verrukkelijke voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten en dito desserts. Voor vegetariërs en mensen met een glutenallergie zijn er aantrekkelijke alternatieven. Liefhebbers van vlees schuiven graag aan voor de Bulgaarse Smulsteen, de Toffe Tafelgrill of de Indoor Barbecue. De buffetten vormen voor iedereen een parel van smaak.

Biologische ingrediënten en producten uit de regio

Uit eten combineren met een uitje

Uit eten is op zichzelf al een uitje, maar ons eetcafé in Groningen biedt ook nog eens een combinatie aan met allerlei activiteiten. Opnieuw gaat het om variatie. Sterrenslag en Levend Tafelvoetbal zijn aanraders. Kies voor spelshows als Ik hou van Holland, Ontmasker de Mol en Jongens tegen de meisjes of ga voor rondritten in de regio met de Solex of de Moonwalker.  

Overnachten in Groningen 

Naast het eetcafé heeft De Postwagen een groepsaccommodatie in Groningen. Totaal anders dan een standaard kampeerboerderij: tien legerwagons uit Rusland rondom een feestzaal met bar en tapinstallatie. Elke legerwagon telt zes slaapplaatsen. In totaal kunnen er dus 60 mensen blijven slapen! Dat wordt een gezellige overnachting. 

Tien legerwagons uit Rusland rondom een feestzaal met bar en tapinstallatie

Centraal in Noord-Nederland 

Leek, Roden en Marum. Surhuisterveen, Drachten of Assen. De Postwagen is gevoelsmatig altijd dichtbij, waar je ook vandaan moet komen. Dat komt door de centrale ligging in Noord-Nederland, nabij de snelweg (A7, afrit 33/34). Je auto parkeer je gratis op een groot terrein, direct naast de deur. Een bushalte is op loopafstand. 

Het gezelligste en beste eetcafé in Groningen is De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's