Citygame Groningen

Citygame Groningen

Een citygame wil je niet mislopen: het is een superleuke activiteit. Vrienden, collega's en familieleden vermaken zich uitstekend in de 'gelegenheidsstad' Tolbert (op de rand van provincie Groningen). Ze lossen verschillende opdrachten op die gelinkt zijn aan het thema van de betreffende citygame. Citygame Groningen heeft namelijk meerdere thema's. Welk thema kies jij?

1. Wie is de moordenaar

Remon Roodsema is een onvoorspelbare crimineel. Soms werkt hij samen met de politie, soms ook niet. Momenteel wél, alleen levert het nog niets op... Remon heeft als enige inwoner van de provincie Groningen een ‘blacklist’ met mogelijke daders van een lugubere moordaanslag. De politie, beter bekend als de Tolbert City Police Department (TCPD), heeft moeite om namen te schrappen van deze blacklist. Nu doen ze een beroep op jullie. Wie is de moordenaar? Deze citygame is echt tof!

Maak je keuze:

Remon heeft als enige inwoner van de provincie Groningen een 'blacklist'

2. Red de bruiloft

Beeld je het volgende eens in: je beste vriendin gaat trouwen in de buurt van Groningen, maar op de dag van het grote feest blijkt dat...

  • ...er voorwerpen missen;
  • ...de rekening is geplunderd;
  • ...verschillende partijen nog niet zijn uitbetaald;
  • ...de ceremoniemeester gevlucht is;
  • ...jij de bruiloft moet redden!

Klinkt geweldig, toch? Dit is het uitgangspunt van The Ultimate Wedding Citygame. Een fantastisch leuk vrijgezellenfeest voor vrouwen, waar jullie alles op alles moeten zetten om Tolbert te doorkruizen en de bruiloft te redden! Deze citygame is een absolute aanrader.

Een fantastisch leuk vrijgezellenfeest voor vrouwen

Werkwijze Citygame Groningen

Bij Citygame Groningen gaat het als volgt: je vormt één (of meerdere) team(s) en je strijdt tegen de tijd, terwijl je door de 'stad' (Tolbert en omgeving) 'rent' - op zoek naar virtuele voorwerpen die je kunt 'vangen'. Tussendoor zullen er heerlijke opdrachten op jullie pad komen, resulterend in een aantal foto's waar jullie later met plezier op terugkijken.

Lekker eten na afloop!

Na afloop van de Citygame klinkt het aanlokkelijk om lekker uit eten te gaan. Citygame Groningen is gevestigd in het pand van restaurant De Postwagen, dus er zijn mogelijkheden zat!

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's
1 Appen met De Postwagen? Klik hier om te beginnen +31644071172