Zalenverhuur Friesland

Zalenverhuur Friesland

Bij het zeer stijlvolle Congrescentrum De Postwagen in Friesland kun je uitstekend terecht, als je op zoek bent naar bijvoorbeeld zalenverhuur. De Postwagen heeft diverse zalen beschikbaar voor allerlei zakelijke gelegenheden. Of je nou op zoek bent naar een praktische zaal voor een presentatie of een gezellige zaal voor een personeelsuitje, het kan allemaal.

Zalenverhuur voor elke gelegenheid

Het Zalenverhuur in Friesland is zo geregeld dat er altijd een perfecte ruimte is voor jouw activiteit. Kleine zalen en grote zalen: als het om zalenverhuur gaat, kleurt De Postwagen vijftig tinten goud. Geef je wensen door en de medewerkers van De Postwagen gaan het voor je regelen. Een goede zaal is in handbereik na één e-mail of telefoongesprek.

Als het om zalenverhuur gaat, kleurt De Postwagen vijftig tinten goud
  • Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999 Bel Oetze, 0594-515999
  • Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999 Bel Renée, 0594-515999
  • Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999 Bel Denise, 0594-515999

Neem contact op: 0594-515999

Geroemde locatie: een uitje met geluksmomentjes

Congrescentrum De Postwagen Friesland staat bekend als aantrekkelijke facilitator van zalenverhuur en uitjes. Deze locatie is geroemd wegens de perfecte ligging nabij de A7 en de innemende inrichting. De gastvriendelijke filosofie van gastheer De Postwagen draait om het aanbieden van een uitje geluksmomentjes.

Een uitje met geluksmomentjes

Uitgebreide mogelijkheden

Bepaalde benodigdheden zijn van groot belang als je een zakelijk evenement wilt organiseren. De Postwagen Friesland biedt je allerlei audiovisuele apparatuur en meer:

  • Je kunt de zaalhuur combineren met een beamer en projectiescherm...
  • ...een flipover én een geluidsinstallatie met microfoon;
  • ...het is zelfs een optie om voor elke deelnemer een eigen headset in te huren.

Voor grote groepen kunnen we extra versterking regelen. Ook leveren we desgewenst notitieblokken met pennen voor de deelnemers.

Heerlijk (uit) eten in Friesland

Maak het zakelijke evenement compleet door eten en drinken aan te bieden voor de deelnemers. Bij Zalenverhuur Friesland kun je heerlijk (uit) eten. Denk bijvoorbeeld aan een luxe keuzemenu, een buffet of een barbecue. Verder kun je nog denken aan een High Tea, High Beer of (luxe) High Wine. Er is genoeg keus.

Goed bereikbaar

Zalenverhuur De Postwagen is uitstekend bereikbaar. Gelegen nabij de snelweg (A7) is het congrescentrum gemakkelijk te bereiken. Je vindt bij het zalencomplex een ruime parkeergelegenheid voor zo'n 1.500 auto's. Uiteraard is het parkeren de hele dag gratis.

De hele dag gratis parkeren

Onze medewerkers helpen je graag verder. Neem gerust (vrijblijvend) contact op.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's