Vegetarisch uit eten Drenthe

Vegetarisch uit eten Drenthe

Voor parttime en fulltime vegetariërs is De Postwagen Drenthe een zegen. Het vriendelijke team in dit restaurant houdt volop rekening met de logische voorkeuren die vegetarische gasten hebben. Daarom is er, naast de menukaart, een speciaal menu met uitsluitend vegetarische gerechten.

Vegetarisch eten bij De Postwagen Drenthe

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ouderwetse herberg is geëvolueerd tot een modern restaurant in een prachtig pand. Uit eten bij De Postwagen is sfeervol, stijlvol en smaakvol. Toch blijft alles prima betaalbaar. Het is een restaurant met gezond eten en behulpzaam personeel.

Alles is erop gericht om gasten een uitje met geluksmomentjes te bezorgen. Vegetariërs voelen zich zeer welkom bij ons in Drenthe, ondanks het feit dat er bij andere tafels soms wel vlees wordt geserveerd. De verrukkelijke voorgerechten en de heerlijke hoofdgerechten vergoeden veel.

Vegetariërs voelen zich zeer welkom

Streekproducten, biologisch

Waar mogelijk werkt De Postwagen met biologische ingrediënten. De focus ligt op de regio, met het doel om streekproducten te serveren aan gasten. Uit eten in Drenthe gaat verder dan een vegetarische keuze. Het is ook een milieubewuste en economische keuze: je kiest tegen producten die een lange reis af moeten leggen en je kiest voor de lokale middenstand. Natuurlijk is het verhaal niet altijd zo rooskleurig, afhankelijk van het seizoen en de ontwikkelingen ín het seizoen. Toch doen we onze uiterste best: bewust eten is belangrijk voor nu en voor de toekomst. 

Uit eten in Drenthe gaat verder dan een vegetarische keuze

Glutenvrij menu

Gasten met coeliakie horen ook te kunnen genieten van lekker eten. Restaurant De Postwagen wil gasten met een glutenallergie zo goed mogelijk van dienst zijn. We hebben een geschikt menu samengesteld met veel mogelijkheden om glutenvrij te eten. Gasten met coeliakie zijn dus van harte welkom.

Voor vegetarisch, glutenvrij én bewust uit eten in Drenthe kom je naar De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie