Uit eten met kinderen Friesland

Uit eten met kinderen Friesland

De Postwagen is een mooie locatie voor uit eten met de kinderen in Friesland. Het restaurant heeft naast de 'normale' menukaart een speciale menukaart voor de kids. Zowel de volwassenen als de kinderen kunnen daardoor lekker een avondje uit eten. Ga genieten in een pand met karakter en uitstraling. Verwen je gezin met een heerlijk etentje.

Supersterk door supersoep

Het kindermenu is een klein en smaakvol driegangendiner. Het feest begint al bij het voorgerecht, waarbij er te kiezen valt uit bijvoorbeeld de verse fruitcocktail (heel cool) en de supersoep. Daar worden de kinderen supersterk van. 

Na de frisse of warme start is het tijd voor friet, friet en nog eens friet: kinderen kunnen friet combineren met onder andere vissnackjes, kipnuggets en frikandellen. Geen zin in friet? Wees gerust: er is meer. Wat dacht je van pannenkoeken of lasagne? Hierna gaan de handen de lucht in voor vanille-ijs met warme chocoladesaus of kinderijs met fruit en slagroom. 

Geen zin in friet? Wees gerust: er is meer. Wat dacht je van pannenkoeken of lasagne?

Wow, heerlijke gerechten

De gerechten bij De Postwagen Friesland worden grotendeels gemaakt van (biologische) streekproducten, met zorg bereid. Daarnaast is alles prima betaalbaar. Er is een ruime keuze bij de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts voor volwassenen.

Probeer ook eens het (Bulgaarse) Smulsteenmenu, of ga voor het maandmenu. Je hoeft niet per se voor een driegangendiner in het restaurant te gaan natuurlijk. We hebben de beste buffetten en je kunt bij ons het hele jaar door barbecueën.

Ja, uitstekend bereikbaar

Restaurant De Postwagen is goed te bereiken vanuit heel Friesland. Via de A7 ben je er snel vanuit plaatsen als Sneek; Joure; Heerenveen; Gorredijk; Drachten, Surhuisterveen en Buitenpost.

Lekker uit eten met de kinderen doe je op de rand van Friesland, bij De Postwagen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's