Uit eten met kids Groningen

Uit eten met kids Groningen

Gezellig uit eten met de kids in Groningen kan bij het stijlvolle restaurant De Postwagen. Hier kun je elke dag van de week uit eten met het hele gezin. De Postwagen wordt goed gewaardeerd door gasten met kids. Het is niet per se een typisch kinderrestaurant, maar er is wél heel lekker eten voor de kinderen dankzij een fraai kindermenu.

Speciaal menu voor de kids

Terwijl de volwassenen genieten van zalige hoofdgerechten, smullen de kinderen van de gerechten die speciaal voor hun zijn samengesteld. De traditionele favorieten bij de kids staan zeker op het menu: friet en pannenkoeken. Is dat alles? Nee, De Postwagen vindt dat kinderen recht hebben op meer variatie.

De traditionele favorieten bij de kids staan zeker op het menu: friet en pannenkoeken

Heerlijke kindergerechten, genoeg variatie

Er is meer in de wereld dan onze beste patat. We zijn een restaurant met gezond eten en daarom bieden we kids graag gezonde (bij)gerechten aan, die nét zo lekker zijn. Voorbeelden zijn de vissnackjes (bij friet) en de vegetarische lasagne. De grotere eters kunnen daarnaast kiezen uit allerlei vegetarische gerechten. Uiteraard houden we rekening met de vleeseters. Heerlijke kipnuggets, frikandellen en kroketjes domineren het kindermenu

Vissnackjes (bij friet) en vegetarische lasagne

Voor volwassenen

Een onvergetelijk avondje uit beleven kan uitstekend bij De Postwagen Groningen, waar eerlijke producten uit de streek de menukaart van het restaurant sieren. Volwassenen genieten optimaal van de sfeervolle setting in het prachtige pand. Uit de ervaringen blijkt De Postwagen een goede keus.

Ideale bereikbaarheid

Restaurant De Postwagen ligt centraal in Noord-Nederland, op de rand van de provincie Groningen. Ook vanuit Friesland en Drenthe ben je er snel bij, vanuit andere provincies is het nog 'goed te doen'. Dat komt door de ideale ligging aan de A7 (op een paar minuten rijden) tussen Drachten en Groningen. De auto parkeren is gratis. Voor het OV zijn er voldoende opties. Op enkele minuten lopen van ons terrein zit een bushalte waar veel bussen regelmatig stoppen.

In stijl uit eten met de kids doe je bij De Postwagen Groningen.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant en evenementencentrum

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De ‘Trots van Tolbert’ is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.

  • Schoon en goed onderhouden accommodatie met originele uitjes
  • 1001 originele uitjes voor 5 tot 1500 personen, alternatieven bij slecht weer
  • Gerechten bereid met dagverse producten door gastvrije en plezierhebbende collega's