Restaurant voor groepen Friesland

Restaurant voor groepen Friesland

Geef je smaaksensoren een positieve opdoffer in De Postwagen, het mooiste restaurant voor groepen in Friesland. Lekker uit eten met je collega's, familieleden of vrienden in een sfeervolle setting. We bieden je alles wat je nodig hebt. Voor zakelijke en persoonlijke gelegenheden zijn er voldoende opties. In beide gevallen wordt het genieten. Een uitje met geluksmomentjes.

In beide gevallen wordt het genieten

Voor kleine en grote groepen

Een ideaal restaurant voor groepen, zo zou je De Postwagen Friesland het beste kunnen omschrijven. Je bent welkom met kleine en grote groepen, van vier tot zestig personen. Voor nog grotere groepen wijken we eventueel uit naar één van de andere (eveneens schitterende) eetzalen. Uiteindelijk kunnen we indien nodig zelfs vijftienhonderd man tegelijkertijd een heerlijk diner bieden, waarbij het warme thuisgevoel gewaarborgd blijft.

Restaurant met uitgebreid menu 

De Postwagen staat bekend om de uitgebreide menukaart. We zijn een restaurant met gezond eten en we houden graag rekening met mensen die vegetarisch of glutenvrij eten. Uiteraard hebben we ook hoofdgerechten met vlees en vis beschikbaar. Verder is het mogelijk om te barbecueën (het hele jaar door) en er zijn aantrekkelijke buffetten.

Lekker centraal in het noorden

Het restaurant op de rand van Friesland is makkelijk te bereiken. De A7 ligt op een paar minuten rijden. Neem afrit 33 of 34 en je bent er zo. Vervolgens tref je een groot en gratis parkeerterrein aan, waar je snel en eenvoudig je auto kwijt kunt. We liggen lekker centraal in het noorden, dus het maakt niet uit of je uit Groningen, Friesland of Drenthe komt. Ook vanuit het westen en het zuiden is het prima te doen. Desgewenst kun je met je groep overnachten in een unieke groepsaccommodatie.

Het prettigste restaurant voor groepen in Friesland.

De Postwagen
De Postwagen
Sinds 1780 de 'Trots van Tolbert' als restaurant, trouwlocatie en vergaderlocatie

De Postwagen bestaat al sinds 1780. De authentieke ‘Trots van Tolbert’ laat je relaxed genieten in het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een historisch restaurant als oogstrelende parel: Diner & Buffet in uiterst karaktervolle zalen. Gezellig eten of vergaderen met een hoogwaardig interieur en een laagdrempelige entree.

  • Historisch restaurant (Diner & Buffet)
  • Stijlvol trouwen: samen zielsgelukkig worden
  • Fraaie vergaderlocatie